Cancan

Andreea Esca, prima apariție la tv după ce a contractat noul coronavirus

Publicat: 20 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Esca a apărut în cadrul Știrilor Pro TV ale dimineții de luni, spre bucuria tuturor celor care s-au îngrijorat pentru starea ei de sănătate după ce au aflat că a contractat noul coronavirus. Cu lacrimi în ochi, vedeta a vorbit despre cea mai delicată perioadă din viața sa – cea în care s-a luptat cu boala mortală din China -, iar mărturiile sale îți dau fiori.

Luni, la mai bine de o săptămână după ce s-a aflat că Andreea Esca s-a infectat cu maladia rară din China, ea a apărut la Știrile Pro TV ale dimineții. Prezentatoarea le-a oferit un interviu colegilor de trust în cadrul căruia a vorbit despre lupta sa împotriva virusului SARS-CoV-2 care a îmbolnăvit peste 14,5 milioane de persoane la nivel mondial de la începutul declanșării crizei sanitare până în prezent.

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, a declarat Andreea Esca. „Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, a mai spus cunoscuta vedeta.

Interviul integral cu Andreea Esca, făcând declarații despre infecția cu temutul coronavirus va fi difuzat astăzi, în cadrul Știrilor Pro Tv de la 19.

Adauga un comentariu