Local

Andreea Iordăchescu a primit o a doua șansă la viață, la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Acum este studentă la UMF Iași – VIDEO

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Iordăchescu a primit o a doua șansă la viață la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Acum este studentă la UMF Iași - VIDEO
Un adevărat miracol făcut de Dumnezeu prin intermediul medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași

Un adevărat miracol făcut de Dumnezeu prin intermediul medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. Andreea Iordăchescu a primit o a doua șansă la viață, după ce a stat 23 de zile în comă. În prezent, este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

„MIRACOL! Și-a revenit din comă, iar astăzi este studentă la medicină
A primit o a doua șansă la viață, iar speranțele au venit după eforturile echipelor medicale ale Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. După o lungă suferință, Andreea a reușit să își revină miraculos, iar astăzi să ajungă în secția de ATI a spitalului pe propriile picioare și să fie ea cea care îi încurajează pe cei în stare gravă, să lupte”, a transmis echipa Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Andreea Iordachescu a primit o a doua șansă la viață cu ajutorul medicilor din Iași

Andreea Iordăchescu este fost pacient și în prezent este studentă în anul III la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. Aceasta a transmis detalii despre situația nefericită prin care a trecut.

“Nu conștentizam nimic. Vreau să vă mulțumesc că ați luptat pentru că acum sunt în viață și datorită vouă studiez la medicină și am să vin aici să lupt alături de voi. Am 21 de ani și sunt studentă la medicină și am venit să mulțumesc echipei medicale, personalului medical pentru că sunt în viață. Au luptat pentru mine. În 2021, pe 10 februarie am avut un accident grav, 22 de zile de comă de gradul patru. Nu am avut șansă de viață. Eu am vrut să lupt să trăiesc, mi-am dorit să fiu în viață și după a 23-a zi m-am trezit și am început să plâng. Dumnezeu mi-a dat zile și atunci după ce m-am trezit întregul personal, întreaga echipă medicală s-a mobilizat și datorită lor acum studiez în anul III la medicină, îmi fac stagii, iar totul e foarte bine”, a transmis Andreea Iordăchescu.

De asemenea, conf. univ. dr. Lucian Eva, manager Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, a menționat că Andreea Iordăchescu a trăit o adevărată minune.

“Andreea este propria ei minune. A venit în spital cu un traumatism cranio-cerebral grav, a stat în comă o lungă perioadă de timp, iar datorită dorinței ei de a trăi, dorința ei de a face facultate și de a-și vedea părinții a rămas în viață. A fost într-un moment critic. Efortul a fost mare, în primul rând din partea ei, a fost mare și din punct de vedere al echipei medicale pentru că au fost implicate toate resursele pentru a-i da cele mai mari șanse de supraviețuire. Iar faptul că astăzi este studentă în anul trei și și-a reulat cursurile este cea mai mare mulțumire pe care o poți avea ca medic atunci când pacientul care vine să-ți mulțumească”, a spus conf. univ. dr. Lucian Eva, manager Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Adauga un comentariu