Cancan

Andreea Mantea a decis să îl ierte pe Cristi Mitrea! Cei doi au un copil minunat

Publicat: 14 sept. 2021
Cristi Mitrea și Andreea Mantea la mare
În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut de-a lungul timpului, Andreea Mantea și Cristi Mitrea au îngropat securea războiului.

Andreea Mantea a luat o decizie radicală. L-a iertat pe Cristi Mitrea, luptătorul de MMA, de dragul lui David, copilul lor.

În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut de-a lungul timpului, Andreea Mantea și Cristi Mitrea au îngropat securea războiului. Prezentatoarea TV a decis să îl ierte pe cel care i-a fost partener de viață, pentru ca băiețelul ei să nu mai simtă lipsa tatălui.

Andreea Mantea: „ Am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinţi”

În urma despărțirii de Cristi Mitrea, Andreea Mantea a suferit enorm. De aceea, vedeta a stabilit că vrea să îl crească singură pe fiul ei, fără ca tatăl să se implice în vreun fel. Cu toate acestea, ea s-a gândit la repercusiunile pe care le poate avea această decizie și, recent, a decis să îi mai dea o șansă bărbatului.

Andreea Mantea își dorește doar o relație de prietenie cu tatăl băiatului ei, nevrând să reaprindă flacăra iubirii. În prezent, ea iubește din nou, însă îl ține la distanță de presă pe bărbatul misterios.

Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit că are o relație absolut normală cu Cristi Mitrea, de dragul fiului lor.

“Eu sunt într-o astfel de situaţie în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urma tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinţi. În acest moment avem o relaţie absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului şi am ajuns să ne înţelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun.

Peste tot vedem familii destrămate, dar care au ajuns să convieţuiască aşa. Zilele trecute mă certa cineva, ce o să îi zic eu copilului meu când o să mă întrebe de ce părinţii lui nu stau împreună. Păi, draga mea, dacă am fi împreună, am fi anormali. Încercam să ne înţelegem aşa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi batute cu piatra. Nu avem voie să facem avorturi pe bandă rulantă. Unde ajungem aşa? Viaţa e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea cadrul emisiunii “Te vreau lângă mine”.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut pe platoul emisiunii „Burlăcița”. Atunci, cei doi au trăit o scurtă poveste de dragoste, din care a rezultat un băiețel, David, în vârstă de trei ani. Iubirea dintre ei a dispărut rapid, despărțindu-se la scurt timp, din cauza certurilor dese. În plus, Cristi Mitrea a fost acuzat că ar fi lovit-o pe brunetă.

Andreea Mantea, adevărul despre relația dintre Cristi Mitrea și David

Andreea Mantea l-a acuzat pe Cristi Mitrea de comportament golănesc. Mai mult, bruneta a spus că relația dintre el și David nu este una magnifică, așa cum susține luptătorul de MMA.

“Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred că își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui.

Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…

A spus că el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului că m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru că l-a dezamăgit enorm. Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorator să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el”, a continuat aceasta.
Adauga un comentariu