Cancan

Andreea Mantea, dezvăluiri despre fiul ei! Cum se descurcă ca mamă singură

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Mantea dezvăluiri despre fiul ei Cum se descurcă ca mamă singură
Andreea Mantea se confruntă cu altfel de probleme în relația cu fiul ei, ca mamă singură

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea a făcut recent dezvăluiri despre fiul ei și a spus cum se descurcă ca mamă singură. Ea și Ilinca Vandici au vorbit despre momentele dificile din viața unui părinte în emisiunea colegei de trust Teo Trandafir.

În emisiunea Teo Show de la Kanal D, Ilinca Vandici și Andreea Mantea au vorbit despre momentele grele din viața unui părinte. Cele două prezentatoarea și-au adus aminte de diferitele episoade ale micuților. Dacă lucrurile par mai simple în cazul Ilincăi Vandici, nu același lucru se întâmplă cu Andreea Mantea, care se confruntă cu altfel de probleme ca mamă singură.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre fiul ei

Două dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune au fost invitate în cadrul emisiunii lui Teo, de la Kanal D. Ilinca Vandici și Andreea Mantea au povestit despre experiențele lor cu cei mici, dar și despre momentele tensionate din viața unui părinte. Se pare că fix cu doar câteva minunte înainte de a pleca spre emisiune, frumoasa brunetă s-a confruntat cu o mică problemă. Fiul ei, David, i-a spus că îi este foame, însă Andreea trebuia să se prezinte la emisiunea lui Teo. La scurt timp, băiatul a venit cu un răspuns total neașteptat.

„De când a început să vorbească, el spunea «tu nu ești mama mea, tu nu mă iubești, nu îmi dai să mânânc ce vreau eu». La trei ani jumate mă întreba «Tu ești o mamă rea?». La un moment dat a avut o obsesie cu pufuleții. El are o personalitate atât de puternică, încât mă copleșește. Eu sunt doar o mamă, care e bună, e rea, plânge, e drăgută. El mă îmbărbătează pe mine. I-am spus că mă face să întârzii la Teo și mă fac de râs. El îmi spune «eu sunt copilul și voi sunteți oameni mari, trebuie să mănânc atunci când îmi este foame»”, a povestit Andreea Mantea.

Și Ilica Vandici se confruntă cu mici probleme cu fiul ei

Însă când Ilinca Vandici are probleme cu fiul ei, ea se folosea de un mic truc pentru a putea rezolva situația. Ba chiar, la un moment dat, ea a apelat la psihologia inversă când avea anumite probleme cu băiețelul.

„Nu știu ce o să mi se întâmple în timp cu Zian, el are programul de masă foarte bine stabilit, dar dacă nu îi e foame, eu nu oblig copilul să mănânce. (…) A avut o perioadă în care trântea mașinuțele și făceam psihologie inversă, când ajungeam la capătul puterilor îi spuneam «Trântește-le, mami» și nu le mai trântea. (…) Copii sunt diferiți, au personalități diferite, și noi ca mame suntem diferite”, a declarat Ilinca Vandici.

În plus, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a mai adăugat faptul că rolul de mămică poate deveni extrem de dificil. Ilinca Vandici a recunoscut faptul că a avut momente grele de-a lungul timpului, că a intrat în depresie și chiar a avut nevoie de consiliere.

„Nu mai vreau un copil, e foarte greu. Muncesc, am intrat în depresie, fac terapie. În luna a noua de sarcina am început să fac depresie, s-a instalat abia când am ajuns acasă cu copilul. Apoi a venit pandemia și am trecut prin aceleași stări”, a adaugat Ilinca.

Cum a trecut Andreea Mantea peste momentele dificile

Totodată, Andreea Mantea și-a adus aminte de primele momente în care a fost singură cu cel mic. Trei zile după ce a venit de la spital, vedeta nu-și găsea puterea să meargă mai departe.

„Când m-am întors cu David acasă după ce am nascut, 3 zile nu am fost om. Am simțit că o iau razna rău. Ideea este că tot în alea trei zile m-am adunat și am spus stop, mi-am spus că nu îmi permit să intru într-o depresie, pentru că sunt doar eu. Am zis că trebuie să mă ridic și să cresc mâna asta de om. Mi-am găsit puterea de frică, pentru că nu aveam pe nimeni”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Așadar, faptul că Andreea Mantea a făcut aceste dezvăluiri despre fiul ei ne ajută să înțelegem cu ce probleme se poate confrunta o mamă singură…

Adauga un comentariu