Cancan ultimă oră

Andreea Mantea, dezvăluiri despre sarcină: „Stiu ca nu par”

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Este cunoscut faptul că frumoasa vedetă are o minunăție de băiețel pentru care a renunțat la emisiunea pe care o prezenta în Turcia. Acum bruneta se gândește să mai facă o fetiță pentru care a pus deja la păstrare câteva bijuterii.

Andreea Mantea are de câteva luni o emisiune în care își expune viața privată. Acolo telespectatorii pot vedea câtâ grijă are vedeta de fiul său și printre altele cum se ocupă de educația lui. Cei doi au o relație extrem de apropiată, însă se pare că vedeta își mai dorește un copil, mai exact o fetiță căreia îi păstrează deja din bijuteriile ei.

„Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”, spune Andreea Mantea, în timp ce-și aranjează cerceii.

David, însă, nu e de acord ca mama lui să mai facă un copil: „Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica”.

”Păi nu te doare burtica de la bebeluș”, adaugă frumoasa prezentatoare TV.

Ce spune despre o posibilă căsătorie

Cu toții știm că Andreea Mantea are o relație cu un bărbat misterios, nefăcând public chipul lui și nici cine este, de fapt. Vedeta mărturisește că este un subiect despre care nu dorește să vorbească deocamdată.

”Întotdeauna am fost foarte deschisă cu publicul meu, am împărtăşit cu acesta toate bucuriile şi clipele mai puţin fericite ale mele, dar acesta este un subiect pe care mi-aş dori, pentru moment, să nu îl expun public”, a spus ea.

Ce spune Andreea Mantea despre mama ei
Andreea Mantea a făcut mărturisiri emoționante în legătură cu relația pe care o are cu mama sa. De puține ori a fost întâlnită pe micile ecrane cea care i-a dat viață, iar prezentatoarea Tv întotdeaua a avut cuvinte de laudă pentru aceasta.

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blanda, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea.

Adauga un comentariu