Actualitate

Andreea Marin a fost certată de fiica ei, Violeta. Ce i-a reproșat adolescenta mamei sale

Publicat: 02 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin a fost certată de fiica ei Violeta. Ce i-a reproșat adolescenta mamei sale
În privința schimbărilor de look, Andreea Marin recunoaște că mereu o are ca sfetnic pe fiica ei Violeta

Andreea Marin a recunoscut recent că a fost certată de fiica ei, Violeta, disputa dintre acestea pornind de la o schimbare de look. Astfel, fosta „Zână a surprizelor” a dorit o transformare și s-a tuns mai scurt, vopsindu-și părul blond. Dar se pare că aceasta nu a fost pe placul Violetei, care consideră noua tunsoare mai puțin feminină.

Andreea Marin are o relație excelentă cu fiica ei, Violeta. Adolescenta are acum 15 ani și urmează un liceu privat din București, având mari planuri pentru viitor. În calitate de invitată la emisiunea „Teo Show”, vedeta a dezvăluit detalii despre fiica ei și care sunt motivele de „ceartă” între ele.

Andreea Marin a fost certată de fiica ei, Violeta

Andreea Marin a vorbit deschis despre schimbările sale de look și ce părere are fiica ei, Violeta, în privința lor. Vedeta a intrat pe platoul emisiunii lui Teo Trandafir, la Kanal D, cu zâmbetul pe buze și plină de energie. Fosta „Zână a surprizelor” a dezvăluit detalii pe care nu le-a spus în cei 30 de ani de carieră ai săi, inclusiv despre aspectul său fizic.

Teo Trandafir i-a făcut un compliment Andreei Marin pentru felul în care arată și pentru schimbarea de look. Aceasta și-a tuns părul scurt și l-a vopsit blond. Mulți oameni au felicitat-o pentru transformarea sa, însă fiica ei Violeta nu ar fi fost la fel de încântată de schimbarea de look.

Vedeta a afirmat că nu se simte confortabil atunci când își tunde părul prea scurt, deoarece acest lucru îi afectează imaginea și felul în care se percepe. În prezent, încearcă să își lase părul să crească încet, pentru a găsi un echilibru care să îi ofere încredere în sine. Chiar și așa, ea este criticată de fiica sa Violeta pentru tunsoarea părului, care o consideră mai puțin feminină. În schimb, Andreea apreciază că această tunsoare îi oferă o notă de prospetime și modernitate, iar fiica sa este mereu sfătuitorul ei de încredere.

„Nu sunt eu. Adică nu mă simt în pielea mea dacă sunt prea deschisă la păr. Acum o iau înapoi, ușor, ușor, îl mai închid câte puțin. Cred că echilibrul e mama tuturor celor bune. În primul rând, ea nu mă iartă pentru că am tuns părul scurt. Sunt certată mereu: «Mami, mi-ai promis că îl lași din nou să crească». Adevărul e că îmi place comoditatea asta, că am o linie fresh. Ei nu. Probabil că mama în ochii copiilor e cea mult mai feminină, cu părul lung, Zâna cea bună”, a spus Andreea Marin, care a recunoscut că mereu o are ca sfetnic pe fiica ei Violeta.

De ce se teme Andreea Marin

Cum timpul parcă zboară, în câțiva ani, Violeta, fiica Andreei Marin, va fi studentă. Deși nu a exagerat niciodată, fosta „Zână a surprizelor” își face griji cu privire la distanța care ar putea să apară între ele în cazul în care tânăra va merge să studieze la o facultate din străinătate.

„Ea are 15 ani și ceva. Noi comunicăm prin WhatsApp. Adică eu comunic și ea nu prea se uită. Glumesc! (…) La mine nu s-a ajuns la exagerări din punctul ăsta de vedere, dar când se întâmplă să vadă mesajul și să nu răspundă mă simt părăsită.

Mă sperie mai mult plecatul la facultate. Își dorește să plece departe și îmi e greu, dar și ea vine și îmi spune: «Mama, crezi că mie nu îmi dau lacrimi că eu nu mă pot despărți de tine. Ce o să facem?» E o fire care își caută independența, dar în același timp știe că e mama acolo oricând”, a explicat Andreea Marin.

Adauga un comentariu