Cancan

Andreea Marin, declaraţie surprinzătoare chiar înainte de sărbători. „Punct. Pierd vreme și energie. Nu e pentru mine”

Publicat: 22 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin declaraţie surprinzătoare chiar înainte de sărbători. Punct. Pierd vreme și energie. Nu e pentru mine
Andreea Marin a facut un anunt surprinzator inainte de sarbatori

Andreea Marin, revizie totală la împlinirea a 49 de ani. Vedeta își pune sufletul pe tavă în fața admiratorilor săi.

Este o zi mare astăzi, 22 decembrie, pentru Andreea Marin. Fosta prezentatoare își sărbătorește ziua de naștere, ajungând la 49 de ani de viață.

Prag până la care s-a ales cu o fiică, o viață profesională de succes, multe lecții și iubiri de tot felul. Motiv pentru care acum, la ceas aniversar, fosta ”zână” a privit în urmă, a tras linie și a ajuns la o concluzie despre ea, despre felul în care este, gândește și face, dorințele sale, plăcerile și încercările prin care a trecut.

Andreea Marin, declaraţie surprinzătoare chiar înainte de sărbători

Conform spuselor sale, acum a ajuns în punctul în care poate spune clar și asumat ce fel de om este. Iar acest fel anume o face să fie o persoană asumată, sinceră, luptătoare, modestă, creativă, muncitoare și visătoare.

Fapt ce face, subliniază ea, să nu aibă timp și dorință de a se plânge de ce trăiește, de probleme, de oamenii din jur ori de situațiile în care este pusă.

Singură a învățat să se descurce, să se ridice și să pornească iar și iar de la zero. A găsit în ea mereu dorința și puterea de care a avut nevoie, astfel că în cazul ei nu există ”nu se poate”, chiar dacă mereu alege, că vrea sau nu, calea mai complicată.

Știe ce își dorește de la viață, luptă pentru asta și nu are timp, mai spune ea, să se abată de la valorile ei, de la credințele ei și de la iubire, sentimentul după care își guvernează întreaga viață.

”Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, si nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate! Și în cele mai multe momente din viață, nu există scuză sau “nu pot”, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim.

Punct. Nu am timp și nici dorința să mă plâng prea mult când nu-mi iese ceva, pierd vreme și energie, mai bine le salvez pentru a gândi o altă rezolvare. Știu azi cine sunt, ce sunt în stare să imaginez și să duc la bun sfârșit, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc, respectându-i și iubindu-i totodată pe cei din jur ce se dovedesc a fi Oameni. Sunt un aluat plămădit din dragoste, dăruire presărată cu sacrificii, bucuria de a atinge cerul cu mâna, dar și din cumpătare și credință. Am valori adânc înrădăcinate de la care nu mă abat, oricât de tentant ar părea să aleg uneori calea mai ușoară. Cine spune că viața e roz? Nu e pentru mine calea ce nu e complicată. Ca să am ce descurca, mie mi-a fost rezervat un labirint întortocheat. Pe care îl parcurg negreșit, până la capăt. Nu există nu se poate!”, a scris Andreea Marin, pe conturile sale de socializare.

Andreea Marin, val de ironii la adresa Danei Budeanu

Recent, Andreea Marin a nimerit în mijlocul unui val de ironii la adresa Danei Budeanu, contribuind și ea la comicul situației. Totul s-a întâmplat în emisiunea „Săriți de pe fix” de la Pro TV, fiind invitată de onoare alături de Florin Răducioiu. Vă reamintim că, în trecut, Andreea Marin a fost jignită foarte tare de către Dana Budeanu.

Andreea Marin a surprins publicul în cadrul emisiunii „Săriți de pe fix” de la Pro TV, moderată de Cabral. Vedeta a acceptat provocarea și a avut o apariție neașteptată, lăsându-i pe telespectatori cu gura căscată. În cadrul emisiunii, concurenții sunt persoane cunoscute din showbizul românesc, care se confruntă cu diverse provocări, care mai de care mai haioase.

Prezentă în emisiune ca invitat de onoare, alături de Florin Răducioiu, Andreea Marin a făcut deliciul telespectatorilor! Printre momentele memorabile ale emisiunii, Andreea Marin a preluat volanul unui „vip taxi”, susținând că se descurcă destul de bine în trafic. Ce avea de făcut? Fiecare concurent avea de interpretat un personaj monden, fie din România, fie din afară. Concurenții trebuiau să-i dea Andreei Marin cât mai multe indicii, până când aceasta se prindea despre cine este vorba. Anca Dinicu a interpretat-o pe Dana Budeanu, însă Andreea Marin nu a recunoscut personajul. Sau… poate că n-a vrut să-l recunoască!

Adauga un comentariu