Cancan

Andreea Marin, despre iubitul ei: „E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu”

Publicat: 28 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Marin traversează una dintre cele mai frumoase perioade, atât profesional cât și pe plan personal. Vedeta este fericită, împlinită și este convinsă că și-a găsit sufletul pereche, în persoana partenerului său de viață, Adrian Brîncoveanu. Ce spune despre relația lor și ce o așteaptă în noul an, vedetă ne-a povestit într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro.

– Andreea, cum a fost anul 2019 pentru tine, profesional și personal vorbind? Ai făcut tot ce ți-ai propus? A sunat bine bilanțul sfârșitului de an?

– 2019 a fost un an memorabil, îi mulțumesc lui Dumnezeu și mă rog că anul acesta să fie de asemenea bun, în viața de familie, în profesie, am avut parte de mari realizări. Anul trecut a fost și un an de vârf, profesional vorbind. O premieră a fost faptul că toate campaniile pe care le-am gândit și le-am dus departe împreună cu echipa mea au fost premiate, vorbesc de premiile care chiar contează în branșă noastră, căci după 26 de ani de activitate, știu să fac diferență între ceea ce e doar PR și ce e valoare, substanță cu adevărat. M-am bucurat să simt o apreciere a muncii și creativității, dar și a rezultatelor noastre, care înseamnă uneori salvări de vieți omenești, înseamnă mult pentru sufletul meu.

– Cum ești acum, personal vorbind? Fericită, împlinită, ai tot ce îți dorești din acest punct de vedere?

Sunt împlinită și, totodată, mereu visez să fac pași înainte, să învăț mai mult, să descopăr, să mă bucur de viață în plenitudinea ei. „Sunt ca nisipul clepsidrei, care poate fi timp numai în cădere.”

– Cum este relația ta cu Adrian Brîncoveanu? Cum îți place să o definești și ce calități are omul care îți stă alături?

– E sufletul mereu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești 3 ani de când suntem împreună.

– Amândoi aveți experiențe de viață. Care este numitorul comun al vostru, ce vă ține împreună și cum vă mențineți atât de frumos ca și cuplu? Sunteți foarte discreți!

– Bunătatea profundă, necontrafăcută, ne leagă, moderația care ne guvernează viețile, credința și dragostea.

– Ce ai învățat din celelalte casnicii și ce greșeli nu vei mai repetă pe viitor?

– Am învățat să mă respect și să mă iubesc și pe mine, nu să mă așez în cuplu mereu pe ultimul loc. Atunci transmiți mesajul că… merge și așa. Nu îmi doresc o relație de compromis.

– Îți mai dorești copii?

– Da, Dumnezeu să ne ajute.

Adauga un comentariu