Cancan

Andreea Marin este pregătită să devină mămică la 45 de ani

Publicat: 07 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În ultima vreme, declarațiile cuplului despre apariția unui copil în viața lor au început să fie persistente. Mai mult, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au acceptat chiar să vorbească „La Măruță” despre acest subiect. Ambii au susținut că își doresc să treacă la un alt statut: de părinți. Cât despre fiica vedetei, Violeta, și ea ar fi bucuroasă de un posibil nou suflet venit în casa lor.

S-au scurs trei ani de iubire între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, iar cuplul a bifat recent una dintre rarele apariții împreună la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre perioada de izolare și planuri de viitor.

„Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. (…) Andreea este o «zână» care muncește foarte mult. Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze”, a declarat Adrian Brâncoveanu, partenerul Andreei.

„E un dar. Dumnezeu să fie cu mâna pe umerii noștri”

Ideea este împărtășită și de iubita sa. Chiar dacă, pentru moment, nu și-ar dori să se căsătorească, Andreea Marin a dezvăluit că o încântă gândul de a avea un copil cu Adrian. În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars, prezentatoarea TV a declarat că își dorește să rămână însărcinată, dar lasă îndeplinirea visului în mâna lui Dumnezeu. Mai mult, a menționat că Violeta, fiica sa cu Ștefan Bănică Jr., ar fi extrem de bucuroasă să mai aibă un frățior sau o surioară.

„E un dar pe care îl primești sau ba​. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri. (…) Violeta ar reacționa foarte bine, sunt convinsă”, a spus vedeta.

Adauga un comentariu