Cancan ultimă oră

Andreea Marin, gânduri emoționante pentru cea care i-a dat viață. Astăzi, mama vedetei ar fi împlinit 75 de ani

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin gânduri emoționante pentru cea care i-a dat viață. Astăzi mama vedetei ar fi împlinit 75 de ani
Andreea Marin, gânduri emoționante pentru cea care i-a dat viață. Astăzi, mama vedetei ar fi împlinit 75 de ani

Andreea Marin a rămas fără mamă de la vârsta de 9 ani. Vedeta a fost nevoită să învețe să fie puternică și să depășească evenimentul dramatic din viața ei. Astăzi, cea care i-a dat viață vedetei ar fi împlinit 75 de ani, iar fosta prezentatoare TV a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Au trecut aproape patru decenii de când mama Andreei Marin s-a stins din viață, însă vedeta are, și dincolo de moarte, o legătură cu cea care a adus-o pe lume. Ori de câte ori își amintește de mama ei, Andreea Marin are numai cuvinte de laudă și admirație.

Mama Andreei Marin ar fi împlinit astăzi 75 de ani

Andreea Marin și-a pierdut mama în urma unui tragic accident de mașină, când avea doar 9 ani. Astăzi, cea care i-a dat viață vedetei ar fi împlinit 75 de ani, iar fosta prezentatoare TV i-a transmis câteva gânduri emoționante prin intermediul rețelelor de socializare.

„Azi, mama mea frumoasă și bună ar fi împlinit 75 de ani, de N-ar fi devenit înger la numai 36 … E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri că legătură noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru inima și devenirea mea. Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele. Gând bun către cer”, a fost mesajul emoționant pe care Andreea Marin l-a împărtășit în mediul online.

De-a lungul anilor, ori de câte ori a vorbit despre mama ei, Andreea Marin a mărturisit că încă păstrează vie amintirea ei povestind că dacă închide ochii, pur și simplu o simte fizic, punctând că cea care i-a dat viață, dimineța, mergea și îi punea palma pe frunte, începând ziua cu o mângâiere.

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei sale

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre accidentul în care mama sa și-a pierdut viața.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Adauga un comentariu