Cancan

Andreea Marin, lacrimi de bucurie pentru fiica ei. Ce veste a primit de la Violeta

Publicat: 15 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Violeta este subiect permanent de laudă pentru Andreea Marin şi Ştefan Bănica Jr, cei doi spunând despre micuţa de 12 ani, că este un copil inteligent, educat şi foarte atent la detalii. Se pare că moşteneşte iubirea pentru artă de la tatăl ei.

Cu toate că diva Andreea Marin a fost discretă atunci când vine vorba despre familie, despre viaţa personală, dar mai ales despre copilul ei, acum nu s-a putut abţine şi a recunoscut că micuţa Violetă a reuşit să o facă să se emoţioneze.

Andreea Marin a preferat ca micuţa să aibă o copilărie normală şi să nu fie pusă în fata reflectoarelor. Nu de puţine ori Andreea a vorbit de modul ei de a-şi educa cei doi copii şi de a-i ghida prin viaţă. Se pare că şi în cazul micuţei a dat roade, deoarece Violetă este un elev model şi cu multe premii şi multe note de 10.

”Bucuria fetiţei mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat… Mi-au trecut prin inima atâtea emoţii şi amintiri din toţi aceşti ani într-o clipă doar şi orice mamă ştie câte vise, temeri, câtă deznădejde şi speranţa ne însoţeşte în toţi acest ani, până îi vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor… Violetă mă va certa, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum – am simţit nevoia să fac ceva, ca să nu-mi sară inima din piept. Împărtăşită, bucuria e mai frumoasă!”, a declarat Andreea Marin pe Facebook.

Vestea pe care a primit-o vedeta despre fiica sa

Motivul pentru care, de data asta, a vorbit la superlativ despre micuţa Violetă, a fost datorită faptului că Violetă, la 12 ani, elevă silitoare, a câştigat un premiu important alături de clasa ei.

Într-o postare recentă, pe facebook, vedetă a recunoscut că fiica ei este o elevă de nota 10, că învaţă foarte bine, este ambiţioasa şi iubeşte şcoala. Micuţa a bifat încă o reuşită alături de clasa ei, au luat un premiu important, ceea ce a făcut-o şi mai mândră pe mămica ei.

„AM: Când ziua începe în lacrimi… de emoţie, de bucurie, de frumos!
V: Mami, îţi aminteşti la începutul anului când am fost răcită tare şi am stat o săptămână acasă, am fost supărată că nu pot merge la şcoală?
AM: Nu putem să te las, aveai temperatură…
V: Da, dar chiar atunci aveam un project important, o filmare la şcoală în care urma să joc, şi am pierdut-o… De aceea, am scris scenariul şi am comunicat cu colegii, care au jucat în film…
AM: Aşa… Şi ce s-a întâmplat?
V: De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiţie internaţională, au participat copii de pe diverse continente şi tocmai am aflat că … am câştigat!”, a scris vedeta pe Facebook.

Adauga un comentariu