Cancan

Andreea Marin, mesaj de dragoste pentru iubitul ei. „Ce altă fericire să vrei?”

Publicat: 03 iul. 2020

Andreea Marin a postat un mesaj de iubire pentru partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Postarea vedetei a fost foarte apreciată de fanii ei, mulți dintre aceștia felicitându-i pentru cuplul frumos pe care îl formează.

„Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, este mesajul scris de Andreea Marin lângă o fotografie în care apare împreună cu iubitul ei.

„La mulți ani, dragoste”, a mai scris fosta prezentatoare de televiziune. Comentariile admiratorilor Andreei nu au întârziat să apară. „Sunteți atât de frumoși. Să fie viața așa cum v-o doriți”, „Mai există speranță că se poate”, „E iubire sănătoasă între voi”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii foste zâne a surprizelor pe Instagram.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de mai bine de trei ani și par mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au mutat de mai mult timp împreună, alături de ei locuind și fiica Andreei, Violeta, pe care o are din căsnicia cu Ștefan Bănică.

Comentarii
Adauga un comentariu