Cancan

Andrei Duban a recunoscut adevărul despre soția lui: „din păcate, am aflat pe pielea mea”

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anumite imagini în care Grațiela, soția lui Andrei Duban, apare în ipostaze considerate ceva mai intime decât ar trebui, la Survivor România de la Kanal D, l-au determinat pe acesta să spună că se exagerează și că nimic nu trebuie interpretat cu tentă erotică.

Totul se rezumă la ”îmbrățișări normale”, a considerat Andrei Duban, având încredere în soția sa, iar relația dintre ei poate fi privită, acum, și dintr-o altă perspectivă, cea a partenerilor care, înțelegându-se unul pe celălalt, merg împreună pe același drum. Cu atât mai mult atunci când, în trecut, apar situații care îi afectează pe amândoi.

„Este un subiect extrem de sensibil. Nu a avut o susținere din partea mamei, exact când avea nevoie mai mare. Eu am cunoscut-o după acest eveniment trist și, din păcate, după ce ne-am căsătorit, acum cinci ani de zile, am simțit și eu pe propria piele ce a simțit ea atunci când și-a pierdut mama”, spune Andrei Duban.

”Nu ești niciodată pregătit…”

Andrei Duban afirmă că o înțelege foarte bine pe Grațiela, cu atât mai mult cu cât aceasta a trecut printr-o experiență de viață dureroasă. Soția sa nu se plânge niciodată, dezvăluie Duban, spunând și că partenera sa de viață este ”un om adevărat”.

”Din păcate am aflat și eu pe pielea mea ce a simțit ea. Desigur, eu având o altă vârstă. Ai zice că aș gestiona mai bine situația, dar nu ești niciodată pregătit să îți pierzi mama. Ea niciodată nu se plânge, întotdeauna o motivează, ca toate lucrurile bune, premierele, rezultate fiului nostru să fie ca o certificare a faptului că toată educația primită de la mama ei, de la tatăl ei, de la părinți, nu a fost în zadar. Să știe că e un om adevărat”, a mărturisit Andrei Duban, referindu-se la Grațiela, potrivit wowbiz.ro.

Adauga un comentariu