Cancan

Andrei Ștefănescu a ajuns la divorț de două ori. De ce s-a despărțit artistul de partenerele lui de viață

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andrei Ștefănescu a ajuns la divorț de două ori. De ce s-a despărțit artistul de partenerele lui de viață
Andrei Ștefănescu a avut parte de provocări pe plan personal și a ajuns la divorț de două ori.

Carismaticul prezentator și cântăreț Andrei Ștefănescu a ajuns la divorț de două ori. Dincolo de succesul pe plan profesional, acesta a avut parte de multe provocări în viața privată. Andrei Ștefănescu a trecut prin două căsnicii eșuate, dar puțini sunt cei care știu de ce s-a despărțit artistul de partenerele lui de viață.

Andrei Ștefănescu, divorț dureros și ghinion în dragoste 

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul autohton, însă Andrei Ștefănescu a trecut prin mai multe situații dificile care l-au marcat enorm. Îndrăgitul cântăreț și-a construit o carieră de succes în televiziune, are mai multe proiecte muzicale, dar eșecurile din plan personal l-au afectat în ultima vreme.

Andrei Ștefănescu a avut o viață amoroasă plină de provocări. În anul 2009, acesta s-a căsătorit cu frumoasa cântăreață Sylvia, însă mariajul lor a fost unul tumultuos. Se pare că focoasa roșcată l-a înșelat pe carismaticul prezentator cu un bărbat pe care Andrei îl cunoștea foarte bine. 

Mai mult, artistul a angajat un detectiv în momentul în care își suspecta partenera de viață de infidelitate. Totul a luat o întorsătură neașteptată când Andrei Ștefănescu a reușit să adune dovezile care o incriminau pe soția lui. 

La vremea respectivă a izbucnit în presă un scandal de amploare, care i-a adus pe cei doi în atenția publicului. În anul 2012, Andrei Ștefănescu și Sylvia au divorțat. 

„Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte.”, declara atunci Andrei Ștefănescu.

După primul mariaj eșuat, artistul și-a găsit fericirea alături de frumoasa Antonia, care avea să îi devină soție după șapte ani de relație. Cu toate acestea, Andrei Ștefănescu și partenera lui de viață au divorțat după un an de căsătorie, spre surprinderea tuturor. Cei doi au împreună un băiețel, Ayan, de care sunt tare mândri.

Dacă primul divorț al artistului a fost scandalos, despărțirea de Antonia a fost una discretă și fără acuze în public. Andrei Ștefănescu și fosta lui soție au decis să păstreze legătura de dragul copilului lor.

Ce spune artistul despre fostele lui partenere de viață

Andrei Ștefănescu a recunoscut de mai multe ori că cele două divorțuri l-au marcat, însă a încercat să depășească momentele dificile din viața personală. În cazul primului mariaj, artistul a fost vehement și a precizat că infidelitatea fostei soții a dus la divorț. 

În ceea ce privește despărțirea de a doua soție, carismaticul prezentator și cântăreț a mărturisit că nu a existat un motiv anume și că separarea s-a produs în timp. Artistul regretă că s-a ajuns la divorț, însă recunoaște că are o relație extrem de apropiată cu fiul lui, Ayan.

„Dacă aș putea să explic… nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât.

Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura.”, a precizat acesta.

Andrei Ștefănescu a rămas în relații bune și cu fosta soție, Antonia, cei doi ocupându-se de creșterea fiului lor.

„Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată.”, a mai declarat vedeta tv.

Artistul s-a confruntat în ultima perioadă și cu probleme de sănătate. Acesta a avut o formă gravă de Covid, iar recuperarea a fost de durată. În prezent, se ocupă de planul profesional și de proiectele sale în televiziune.

Andrei Ștefănescu a avut parte de provocări pe plan personal și a ajuns la divorț de două ori. Cu toate că artistul s-a despărțit de Antonia, a doua soție, aceștia sunt extrem de apropiați și se ocupă împreună de creșterea fiului lor, Ayan. 

Adauga un comentariu