Andrei Ungureanu este mare câștigător al sezonului 9 al emisuninii iUmor! Iată cu ce sumă imensă de bani a plecat acasă tânărul!
Andrei Ungureanu este marele câștigător al sezonului 9 iUmor
Așadar, în finală au ajuns nu mai puțin de 13 concurenți. Aceștia au fost Fachirul din Periș, Alin Georgescu, Geogiana Lupu, Ștefan Nistor, Ela Voineag, Biba Struja, Mădălin Ghioc, Gabriela Porumbacu, Cristi Manolescu, Petre Dănuț Irinel, Mihai Tasici, Iasmina Negrea și Andrei Ungureanu. Deși cu toții au fost protagoniștii unor momente extrem de bune, reușind să le aducă zâmbetul pe buze Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo, cel din urmă a fost marele învingător.
Tânărul a plecat acasă mai bogat cu 20.000 de euro
În finala din sezonul 9 iUmor concurenții s-au orientat spre roast-uri și stand-up comedy-uri. Aceștia au dat dovadă de originalitate și de muuultă creativitate, lucru prin care finaliștii au reușit să-i țină pe telespectatori cu zâmbetul pe buze.
În ceea ce-l privește pe fericitul câștigător al sezonului 9 iUmor, Andrei Ungureanu a făcut în finală un număr de stand-up comedy. Reușind să le întreacă așteptările tuturor, tânărul a cucerit iremediabil atât juriul, cât și telespectatorii, drept dovadă a reușit să fie marele învingător.
Și dacă vă întrebați cu câți bani a plecat acasă, ei bine, tânărul a devenit mai bogat cu 20.000 de euro, acesta fiind premiul oferit de iUmor câștigătorului emisiunii.
Cine este Andrei Ungureanu
Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette de la iUmor, a reușit să-i impresioneze, dar și să-i distreze în egală măsură, duminică seară, Delia, Bendeac și Cheloo, care, după ce au depășit momentul de surpriză, au râs copios.
Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette de la iUmor, a reușit, duminică seară, să facă ceva greu de crezut, în condițiile în care Delia, Bendeac și Cheloo le-au cam văzut pe toate în cadrul emisiunii – i-a lăsat mască pe cei trei jurați!
Chiar dacă, teoretic, știm cu toții câte ceva despre Sindromul Tourette, lucrurile se schimbă când și vezi cum se manifestă o persoană cu o astfel de suferință. Drept urmare, cei trei jurați ai emisiunii nu au știut pur și simplu cum să reacționeze în momentul în care Andrei Ungureanu, supranumit și Omul cu Tourette de laiUmor, a pășit pe scenă. Gesturile sale necontrolate, ticurile fizice și verbale – printre care și cuvinte obsecne – i-au lăsat pe Delia, pe Bendeac și pe Cheloo cu gura căscată.
Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette de la iUmor, a impresionat juriul
După ce au reușit să treacă însă peste șocul momentului, cei trei jurați s-au distrat copios, deoarece Andrei Ungureanu a făcut show la iUmor. Textul său, autoironic și bine dozat, a spus, de fapt, povestea vieții sale, fiindcă tânărului nu-i este deloc ușor să se adapteze în societate. cu toate acestea, el a devenit mai întâi vedetă pe TikTok, unde are o mulțime de fani.
‘Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete involuntar și vă înjură involuntar’, le-a explicat Andrei juraților.
Sinceritatea, dar și umorul spumos al lui Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette de la iUmor, l-au trimis pe concurent direct în finală, datorită voturilor primite de la telespectatori prin aplicația iUmor.
Ce este Sindromul Tourette
Sindromul Tourette, boala de care suferă Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette de la iUmor, este o o tulburare ereditară neuropsihiatrică ce apare în copilărie și se caracterizează prin ticuri polimorfe vocale şi motorii care se modifică frecvent. Ticurile reprezintă mişcări involuntare, rapide, repetitive şi stereotipe ale unor grupe musculare individuale.
Sindromul Tourette constă într-o serie de mișcări și sunete incontrolabile cunoscute sub numele de ticuri. Este o afecţiune neurologică relativ rară, numită și boala ticurilor’. În afara ticurilor, apare și tendința de a rosti cuvinte obscene și de a repeta automat cuvinte sau zgomote auzite de la alții. Primele simptome apar în copilărie, la vârste cuprinse între 2 și 15 ani, și constau în ticuri simple ale feței, gâtului, mâinilor și ale picioarelor.
Apoi, după un anumit interval de timp, apar ticuri mai complexe, care se adaugă celor deja existente. Din păcate, aceste ticuri sunt imposibil de reprimat, dar există și bolnavi care reușesc să amâne manifestarea lor până ajung într-un loc unde se pot desfășura în voie.