Actualitate

Anemona Niculescu, fosta membra a trupei ASIA, este de nerecunoscut. Cum arata si cu ce se ocupa

Publicat: 18 feb. 2020

Cu siguranta va mai aduceti aminte pe frumoasa Anemona Niculescu… A fost interpreta Mariei din mult iubitul serial „Secretul Mariei” si fosta solista a trupei ASIA, insa acum ne surprinde cu un nou proiect.

Anemona Niculescu s-a retras atat din activitatea muzicala, cat si din cea teatrala. Blonda, iubita de fanii ei din toata tara, este o mamica frumoasa, tarara, atragatoare si in plina putere.

Are un baietel biologic cu Alexandru Valeriu, dar si un copil pe care l-a adoptat de la distanta, din Africa, si pe care-l ajuta sa creasca frumos.

Acum, Anemona si-a schimbat perspectivele si a devenit recent specialist in detoxifiere si regenerare celulara pentru a duce o viata sanatoasa, dar si pentru a-i incuraja pe altii sa duca un stil de viata cat mai curat.

Comunica des cu fanii ei pe Facebook si ii anunta de orice reusita are. „Va anunt cu mandrie ca am devenit specialist in detoxifiere si regenerare celulara! Va provoc la un program serios pentru sanatate!”, scrie artista pe pagina de socializare. Sustinatorii ei nu intarzie sa ii comenteze pozele, acestia fiind activi la fiecare postare a blondei.

Adauga un comentariu