National

Angajari la Ursus, Tuborg si Bergenbier. Vezi ce primesti in afara de bere

Publicat: 13 apr. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Angajari la Ursus Tuborg si Bergenbier. Vezi ce primesti in afara de bere
1
Marii producatori de bere din Romania, SABMiller, URBB sau Bergenbier S.A., fac angajari în prezent în mai multe orase din tara, potrivit anunturilor postate pe site-urile de recrutare.
Compania Ursus Breweries, parte a grupului international SABMiller, are mai multe posturi vacante în Bucuresti, Brasov, Timisoara si Buzau.
Compania este producator si distribuitor al marcilor Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni sau Pilsner Urquell, are peste 1500 de angajati si 3 fabrici de bere. Ursus Breweries cauta în momentul de fata reprezentanti de vânzari si Distribution Planner pentru Bucuresti, specialisti în managementul calitatii în Timisoara, Brasov si Buzau, operatori la fabricarea berii si manipulanti de marfuri în Brasov.
Reprezentantilor de vânzari li se cere experienta relevanta în domeniu, cunoasterea limbii engleze, permis de conducere si bune abilitati de comunicare si negociere. Ca planificator de distributie, trebuie sa ai cunostinte avansate de Excel, bune abilitati numerice si experienta de minim 1 an (vezi detalii aici).
Posturile de operator la fabricarea berii si cele de manipulanti marfa sunt pe perioada determinata de 3 luni. Se cer studii medii si disponibilitatea de a lucra în schimburi si în program de tura continua (vezi conditiile de angajare aici).
Ursus le promite candidatilor „un mediu de lucru provocator, orientat pe eficienta”, un sistem de recompensare si recunoastere pe baza performantelor, precum si „dezvoltarea constanta de noi abilitati”. Mai multe informatii puteti gasi aici.
Producatorul Bergenbier face recrutari în Bucuresti, Sibiu, Ploiesti si în alte locatii din judetul Prahova. In prezent, compania detine doua fabrici de bere la Ploiesti si la Blaj, numara peste 730 angajati si dispune de o retea de distributie nationala. Printre marcile Bergenbier se numara si Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu si Noroc.
Compania cauta reprezentanti de vânzari în Prahova, Key Accounts Executive pentru Ploiesti, responsabili clienti în Sibiu. Pentru Bucuresti sunt vacante pozitiile de Field Sales Manager si Business Analyst (vezi toate ofertele de angajare aici). Bergenbier le ofera viitorilor angajati dezvoltare profesionala, oportunitatea promovarii si „siguranta unui parteneriat pe termen lung”.
Un alt producator care face angajari în momentul de fata este United Romanian Breweries (URBB), producatorul Tuborg. Compania care are în portofoliu marci ca Holsten, Skol, Carlsberg sau Guinness cauta agenti de vânzari pentru Bucuresti, Constanta, Mures, supervizori de vânzari zonali, în Iasi si Drobeta Turnu Severin, contabili (în Cluj- Napoca) sau Junior Brand Manageri pentru Bucuresti. Vezi toate ofertele de angajare aici. Compania le ofera candidatilor un pachet motivational atractiv, în acord cu performanta, precum si posibilitatea de dezvoltare a unei cariere de succes într-un mediu placut si profesionist.

 

Adauga un comentariu