Titlurile zilei

Angajat al magazinului Dedeman Iași, de pe bulevardul Primăverii, confirmat pozitiv cu COVID-19. Colegii reclamă că nu a fost restricționat accesul clienților! Panică printre clienții care au fost la cumpărături în ultimele zile!

Publicat: 10 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Angajat al magazinului Dedeman Iași de pe bulevardul Primăverii confirmat pozitiv cu COVID-19. Colegii reclamă că nu a fost restricționat accesul clienților Panică printre clienții care au fost la cumpărături în ultimele zile
Un angajat al magazinului Dedeman Iași, de pe bulevardul Primăverii, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Unul dintre angajații magazinului Dedeman Iași, de pe bulevardul Primăverii, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul a fost la o clinică privată din Iași și a făcut testul pentru coronavirus, iar după câteva zile a primit confirmarea că este infectat cu noul virus. Colegii săi reclamă faptul că nu a fost restricționat accesul clienților în această perioadă, în condițiile în care unul dintre angajați are coronavirus, iar reprezentanții magazinului de bricolaj susțin că s-au luat toate măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului

Unul dintre angajații magazinului Dedeman Iași, de pe bulevardul Primăverii, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul care bănuia că este bolnav după ce a început să aibă simptome specifice coronavirusului a făcut testul la o clinică privată din Iași. După câteva zile a primit confirmarea că este infectat cu noul virus și imediat a anunțat șefii pentru a se lua măsurile care se impun în această situație. Colegii săi reclamă faptul că nu a fost restricționat accesul clienților în această perioadă, în condițiile în care unul dintre angajați are coronavirus, iar reprezentanții magazinului de bricolaj susțin că s-au luat toate măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului.

Angajații din magazinul Dedeman Iași sunt îngrijorați din cauza aglomerației din ultimele zile care poate facilita răspândirea virusului

Unul din colegii angajatului din cadrul magazinului Dedeman Iași infectat cu coronavirus reclamă faptul că nu a fost restricționat accesul clienților în această perioadă.

„Problema noastră e că li se permite accesul prea multor clienți, având în vedere că un coleg de-al nostru a fost testat pozitiv cu COVID-19. Noi ne facem griji și e normal să fie așa pentru că în magazinele Dedeman a fost aglomerație și mai ales ieri (n.r- luni, 8 iunie 2020), când lumea a fost liberă și a venit să facă cumpărături. Avem doar măști de protecție și mi se par puține măsurile de igienă, în condițiile în care e așa aglomerat. Să pună restricții pentru clienți, să nu mai intre atât de mulți oameni. Noi am fost obligați să venim la serviciu, lucru ce nu mi se pare normal în această situație”, spune unul din angajații magazinului Dedeman Iași.

Colegii angajatului din cadrul Dedeman Iași infectat cu coronavirus sunt izolați la domiciliu timp de 14 zile

Reprezentanții magazinului de bricolaj susțin că s-au luat toate măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului.

„Referitor la solicitarea dumneavoastră, vă informez că unul dintre colegii noștri din magazinul Dedeman Iași Primăverii a fost diagnosticat cu COVID-19. În acest moment, el este internat, iar starea sa este bună. Totodată, precizăm că nu s-a mai prezentat la serviciu de când au apărut primele simptome. Colegii cu care a intrat în contact nu manifestă simptome specifice, însă sunt izolați la domiciliu pentru perioada de 14 zile care se impune, așadar în niciun caz nu se pune problema să fie obligați să se prezinte la serviciu. Mai mult, nu permitem niciunui coleg care prezintă simptome specifice noului coronavirus să vină la serviciu, iar celor prezenți le măsurăm temperatura la fiecare intrare în tură”, susține Georgiana Grigoraș, specialist marketing și PR în cadrul Dedeman.

Reprezentanții magazinului de bricolaj susțin că s-au luat toate măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului

Reprezentanții Dedeman susțin că persoanele interesate pot verifica măsurile luate pe site-ul Dedeman.

„Toate măsurile de siguranță și prevenție luate în magazinele Dedeman sunt detaliate aici. Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare în contextul de față, în colaborare cu autoritățile responsabile. Scopul nostru principal este cel de a oferi o experiență sigură în magazinele Dedeman. Prin urmare vă asigurăm de preocuparea noastră permanentă pentru menținerea igienei și a siguranței în magazine atât pentru clienți, cât și pentru colegii noștri”, precizează Georgiana Grigoraș, specialist marketing și PR în cadrul Dedeman.

La începutul pandemiei de COVID-19 magazinele Dedeman au fost asaltate de ieșenii veniți din străinătate

Cotidianul BZI a publicat în luna martie un articol unde angajații magazinului Dedeman reclamau faptul că, în perioada în care au fost depistate primele cazuri de COVID-19 în Europa și România, când se luau primele măsuri de protecție, ieșenii veniți din străinătate au luat cu asalt magazinele de bricolaj. Reclamanții susțineau faptul că personalul companiei nu era echipat cu mănuși și măști de protecție, clienții erau înghesuiți printre rafturi și la casele de marcat și nu se păstra distanța minimă recomandată. Angajații susțineau că șefii lor au profitat de situație pentru propriul interes, fără să țină însă cont de pericolul major la care erau expuși angajații.

Dedeman este cel mai mare magazin de bricolaj din Iași și din România, cu aproape 10.000 de angajați

Dedeman este cel mai mare magazin de bricolaj din România și are două sedii la Iași, unul în zona Primăverii, iar altul în Valea Lupului. Numărul de angajați este de 11.000 în toată țara. Compania este controlată de frații Dragoș și Adrian Pavăl din Bacău. Compania Dedeman a avut în 2018 o cifră de afaceri de 1,55 miliarde euro și 51 de magazine în toată țara. Grupul Dedeman mai cuprinde și firma Dedeman Automobile (dealer Dacia, Renault, Nissan), cu sucursale în Bacău și Onești. În anul 2013, Dedeman a cumpărat cu 1,4 milioane de euro fosta fabrică Mobila Elbac din Bacău, iar anul trecut Dedeman a devenit acționar majoritar la producătorul de cărămizi Cemacon. De asemenea, compania Pavăl Holding, prin care frații Pavăl controlează și majoritatea acțiunilor Dedeman, a achiziționat în 2018 un pachet de 23,16 la sută din producătorul de aluminiu Alro Slatina.

Adauga un comentariu