Local

Angela Apetri, o femeie de 46 de ani din Iași, dispărută de acasă. Dacă ați văzut-o, sunați la 112

Publicat: 21 ian. 2021
Ieșeancă dispărută de acasă

Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Cristeşti  au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 07 ianuarie a.c., APETRI ANGELA VALERIA,  de 46 ani a plecat de la domiciliul din comuna Cristeşti şi nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii: înălţime 1,65 m, greutate 60 de kilograme, păr roşcat, ochi verzi, faţa ovală, ten deschis. Ca semn distinctive, are o pată de culoare maro pe pometele drept şi are tatuat numele Ion pe încheietura mâinii stângi.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni negri tip colanţi, purta fes pe cap şi era încălţată cu o pereche de ghete negre.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii
  • Seamana foarte bine ori e aceiasi Angela ”patroana” mare evazionista care vinde produse expirate si tigari de contrabanda pe sub tejghea la dugheana ei de magazin din Baba Necula , Lunca Cetatuii din intersectie cu centura orasului !, dupa descriere e ea 99% !

Adauga un comentariu