Cancan

Angela Similea a rămas fără casă. Artista locuiește pe la prieteni

Publicat: 10 aug. 2020
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Angela Similea a rămas fără casă. Artista locuiește pe la prieteni
Angela Similea, regina muzicii ușoare românești, a pierdut tot în doar zece ani

Angela Similea a rămas fără casă. Supranumită regina muzicii ușoare românești, Angela Similea a trecut printr-un șir de evenimente triste. Nu a avut parte de averea lăsată în urmă de fostul soț, Victor Surdu. S-a luptat pentru ea în toți aceștia ani, însă a pierdut mai multe proprietăți și persoane dragi pe parcursul proceselor.

Angela Similea a primit o nouă lovitură de la soartă! Aceasta este urmărită parcă numai de ghinioane după ce a rămas văduvă. La cei 74 de ani, Angela Similea și-a găsit foarța pentru a merge mai departe, deși ultimii ani au fost plini de încercări. Artista a rămas fără locuință, după ce pierduse, pe rând, mai multe proprietăți.

Regina muzicii ușoare românești a fost urmărită parcă numai de ghinioane în ultimii ani. Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat doborâtă de probleme. A pierdut mai multe proprietăţi şi a înfruntat totul cu tărie. Însă de când a rămas văduvă nu a mai călcat în vila în care a stat cu soţul ei, politicianul Victor Surdu.

Angela Similea a rămas fără casă

Angela Similea pur şi simplu nu a putut locui singură în palatul imens din comuna Belciugatele. Artista s-a mutat în zona Plevnei, în vila unor prieteni care locuiesc peste hotare şi s-au oferit să o ajute. Au trecut 9 ani de când a plecat din vila cu 16 camere din satul Mataraua. Tot de atunci încearcă să lase în urmă necazurile prin care a trecut şi să se bucure de viaţă. Ca să scape de datorii, în urmă cu 6 ani şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Anii au trecut şi tot nu a reuşit să o dea.

Coşmarul artistei a început în anul 2009. Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă. Astfel, au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, de 700.000 de euro. Însă o problemă nu vine niciodată singură. Tot în acest an i s-au îmbolnăvit mama, Gherghina, şi soţul, Victor Surdu. I-a pierdut pe rând: întâi mama, apoi soţul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi. A rărit apariţiile publice, iar anul trecut s-a lăsat de cântat. Totul a culminat luna aceasta, când a pierdut procesul pentru averea rămasă de la Victor Surdu.

A pierdut tot în doar zece ani

Averea lăsată în urmă de fostul soț, Victor Surdu, a fost cea pentru care s-a luptat în toți aceștia ani. Angela Similea a pierdut mai multe proprietăți și persoane dragi pe parcursul proceselor. Cântăreața Angela Similea s-a judecat aproape trei ani cu fostul ei cumnat pentru un bun pe care l-a deținut regretatul soț al cântăreţei. Terenul care i-a adus pe muchie de cuțit este unul de 6.400 de metri pătrați și se află în localitatea Bârnova, județul Iași. Cel care a deschis inițial procesul a fost chiar cumnatul doamnei muzicii românești. Gabriel Surdu a cerut instanței ieșene să îi recunoască dreptul de proprietate cu privire la teren, dar și la construcțiile de pe acesta.

Acum, Angela Similea a rămas fără casă, dar și fără multe dintre persoanele dragi.

Comentarii
  • Nu cred ca e drept sa expuneti viata personala a ei! Ce ati postat pare a denigrare chiar daca e adevarat.Totusi e un artist unic de neegalat ,de ce expuneti partea negativa? Aratati ce a facut bun pentru tara asta si valoarea ei! RUSINE! Pentru voi!!!

Adauga un comentariu