Actualitate

Anghel Damian, la frumoasa vârstă de 32 de ani. Ce imagini a publicat Theo Rose cu iubitul ei

Publicat: 09 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anghel Damian la frumoasa vârstă de 32 de ani. Ce imagini a publicat Theo Rose cu iubitul ei
Aniversarea lui Anghel Damian vine la doar o zi după ce iubita sa a împlinit 26 de ani

Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, a ajuns la frumoasa vârstă de 32 de ani, iar partenera lui a ținut să marcheze momentul. De menționat că artista a împlinit 26 de ani cu doar o zi înaintea partenerului ei. În prezent, Anghel Damian și Theo Rose trăiesc cele mai frumoase momente din viață după ce au devenit părinți pentru prima dată.

Anghel Damian a împlinite miercuri, 9 august, 32 de ani. Regizorul, care nu obișnuiește să își expună în public viața privată, a fost sărbătorit de iubita lui, Theo Rose, pe rețelele de socializare.

Anghel Damian, la frumoasa vârstă de 32 de ani

Artista, care pe 8 august a împlinit 26 de ani, i-a transmis un mesaj special celui care îi este partener de viață și tatăl copilului ei. Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de anul trecut, iar în luna iunie a acestui an au devenit și părinții unui băiețel pe care l-au numit Sasha Ioan.

În timp ce regizorul preferă intimitatea, Theo obișnuiește să le povestească fanilor ei despre tot ce se întâmplă în viața sa. Iar acum, cântăreața a vrut să își sărbătorească iubitul cu un mesaj special, postat pe rețelele de socializare.

„Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri! La mulți ani, tati!”, a scris Theo Rose pe Instagram, unde a postat și câteva imagini nemaivăzute cu ea și Anghel Damian.

În fotografia cu cel mic, proaspeții părinți poartă ținute identice și îl sorb din privire pe fiul lor. De asemenea, cântăreața, care și-a serbat ziua de naștere cu doar o zi înainte, a mărturisit că este fericită și are tot ce își dorește.

„Înainte să suflu în lumânări am mulțumit. N-am mai cerut nimic. Așa-mi dau seama că am mai mult decât îmi puteam imagina. Dumnezeu e bun cu mine. 26 de ani și înconjurată de iubire, oameni buni, deștepți și veseli. Așa să tot trăiești! Vă doresc și vouă la fel! Mulțumesc pentru mesaje”, a transmis Theo Rose pe pagina sa de Facebook.

Artista, sărbătorită de jurații „Vocea României”

Theo Rose a avut parte de o zi de naștere cu totul specială. Și-a început ziua la salonul de înfrumusețare, după care a mers la repetițiile pentru emisiunea „Vocea României”. Acolo, artista a primit un superb buchet de flori din partea lui Horia Brenciu, dar și o mulțime de mesaje de felicitări de la colegii ei jurați.

„Numele meu este Horia Roz. Și viața mea, de când o cunosc pe Theo, este ceva mai roz. De aceea o să-i spun să fie sănătoasă, că iubită e și îi urez «la mulți ani». Îmbrățișarea, pupăturile și dansul i le voi da personal. La mulți ani, Maria Teodora Diaconu!”, i-a transmis Horia Brenciu.

„Theo, la mulți ani! Să fii iubită, sănătoasă, să fii inspirată, să ai un sezon superb la Vocea României și dacă se poate, să îl ajuți pe fostul tău partener de scaun la Vocea României, să câștige anul ăsta”, i-a zis și Smiley.

„Theo ești cea mai sexy mămică pe care am văzut-o vreodată. Și ești foarte mișto tu, așa în general. Îți urez la mulți ani. Te pup și te iubesc!”, a spus Irina Rimes.

Adauga un comentariu