Cancan

Anghel Damian vorbește despre relația controversată cu Lia Bugnar! „A fost și este o întâlnire excepțională”

Publicat: 04 mai 2020

Actorul din serialul „Vlad”, Anghel Damian, ce interpretează rolul lui Adrian Anuței, este un tănăr ambițios ce a făcut furori în rândul fanelor. Acesta are o relație cu actrița Lia Bugnar de ceva timp, iar în ciuda diferenței de vârstă lucrurile par să meargă extraordinar între cei doi.

Deși între ei există o diferență de 21 de ani, relația lor de dragoste este perfectă. Actorul a vorbit despre legătura puternică pe care au creat-o și felul în care acesta percepe dragostea.

„A fost și este o întâlnire excepțională, o relație formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere. Dacă ar trebui să o descriu în cuvinte, n-aș reuși să cuprind esența ei, așa că mă rezum la a o trăi liber și fără prejudecată. Cred că iubirea, fiind una dintre puținele întâmplări pentru care ne este dat să le trăim, devine automat providențială”, a declarat Anghel Damian, într-un interviu pentru VIVA.

Pentru actorul de 28 de ani dragostea se traduce prin lucruri și gesturi mici. O îmbrățișare sau un surâs spontan îl fac să vibreze.

„Dragostea ține de echilibru și armonie. Ea nu se exprimă prin gesturi mari, ci mai degrabă prin încrederea absolută în omul de lângă tine, prin sentimentul că eul tău profund, acela lipsit de mecanismele de protecție, e în siguranță lângă partenerul tău. Așadar, dacă ar fi să fac un decupaj succint, dragostea ar fi o privire, o îmbrățișare, un alint venit de nicăieri, o doză bună de râs, un film văzut în doi… Fericirea lucrurilor simple trăită împreună”, a mai spus Anghel.

Adauga un comentariu