Actualitate

Anghel Iordănescu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Publicat: 23 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anghel Iordănescu a fost testat pozitiv cu COVID-19
Anghel Iordănescu a fost testat pozitiv cu COVID-19

Anghel Iordănescu a fost testat pozitiv cu COVID-19. Urmează o anchetă epidemiologică în acest caz.

Săptămâna trecută, Anghel Iordănescu a fost prezent la depunerea listei candidaţilor social-democraţi pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, alături de Gabrirela Firea, Petre Roman, Dumitru Dragomir, unde toţi participanţii au purtat măşti.

Fiul lui Anghel Iordănescu, Edi Iordănescu, a spus dimineață că tatăl său a efectuat testul COVID-19. Totuși, starea de sănătate a fostului selecționer a devenit mai bună în ultimele zile.

Anghel Iordănescu a fost testat pozitiv cu COVID-19: Se află în izolare

Edi Iordănescu a mențioant că tatăl său se află în izolare.

„S-a simțit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simțit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare și noaptea a făcut și un pic de temperatură. A decis să meargă și să-și facă toate analizele“, a spus Edi Iordănescu. Acesta a recunoscut că tatăl său este sub observație, sub control și i s-a luat sânge.

„Se simte mult mai bine, nu s-a agravat“

Deși a fost confirmat pozitiv, Edi Iordănescu susține că tatăl său se simte mai bine.

„Se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El și sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în București, urma să plece împreună, dar am preferat toți să avem grijă, să fim precauți, iar ei stau separat față de noi restul.

Inițial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok și să nu fie probleme”, a menționat Edi Iordănescu.

Focar de COVID-19 pe un şantier din Capitală

Altfel, un focar de COVID-19 a fost depistat pe un şantier din Capitală. Peste 100 de muncitori vor fi testaţi după ce câteva zeci de muncitori au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus.

32 de muncitori străini vor fi duși la trei spitale după ce unii au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, iar alții prezintă simptome și așteaptă rezultatele testelor. Muncitorii sunt indieni, nepalezi, dar și de alte naționalități. Primul caz ar fi apărut în urmă cu o săptămână.

Colegii lor, peste 100 de persoane, se află în izolare, în barăcile de pe șantier și sunt păziți de jandarmi. Situația lor este delicată, pentru că în acest spațiu nu există o cantină și de obicei muncitorii își cumpărau de mâncare de la magazinele din jur.

Acum, sunt păziți de jandarmi și nu mai au voie să părăsească aria barăcilor unde stau destul de înghesuiți.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, inspectorii DSAP au fost la locul şantierului, pentru a vedea care este situaţia.

Tot acolo a fost şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pentru a se interesa de starea muncitorilor, însă nu a dorit să dea declaraţii.

Un alt focar de COVID-19 a fost depistat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, după ce 11 cadre medicale de la secţia de Neurochirurgie au aflat că sunt infectate cu coronavirus. Printre cei infectaţi se află şi şeful secţiei, medicul Alexandru Taşcu. Doctorul se simte bine, dar a decis să se interneze la Institutul Matei Balş din Capitală, pentru a-şi proteja familia.

Adauga un comentariu