National

ANM a modificat prognoza meteo! În orele următoare vina iarna în România

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ANM a modificat prognoza meteo În orele următoare vina iarna în România

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie ne avertizează că, în pofida temperaturile ridicate în ultima perioadă, iarna încearcă să își intre în drepturi, iar mijlocul lunii noiembrie poate oferi și surprize. Toamna lungă, surprinzătoare, din punct de vedere meteorologic, se retrage – încetul cu încetul – pentru a face loc temperaturilor scăzute și ninsorilor.

Temperaturi scăzute la sfârșitul săptămânii

Sfârșitul săptămânii aduce temperaturi mai scăzute, în întrega țară, estul, nordul și sudul României aflându-se sub amenințarea norilor care vor aduce precipitații. În estul Transilvaniei se poate vorbi despre apariția ninsorilor, mercurul din termometre coborând sub 0 grade Celsius – -1 grad, transmit meteorologii.

Ceață în București și temperaturi scăzute, însă, spun specialiștii, înregistrăm valori ale temperaturii care depășesc, în medie, normalul acestei perioade.

Vântul va sufla cu putere pe crestele Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor depăși viteze de 65…75 km/h, dar și în Banat, trecător și pe arii restrânse de peste 45…55 km/h.

Adauga un comentariu