Cancan

Anna Lesko despre Octavian Ciovică, concurent la Fermă: ”E acel bărbat din care faci ce vrei tu”

Publicat: 16 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anna Lesko despre Octavian Ciovică concurent la Fermă E acel bărbat din care faci ce vrei tu
Anna Lesko a vorbit despre Octavian Ciovica, concurentul acestei ediţii de la Ferma.

Anna Lesko a vorbit despre Octavian Ciovica, concurentul acestei ediţii de la Ferma. În competiţia în care ambii sunt înscrişi cei doi s-au tachinat. Frumoasa blondina de la „Fermă. Orășeni vs Săteni”, de la Pro TV, i-a cucerit pe toţi bărbaţii din show care au doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Anna Lesko este apreciată de ceilalţi concurenţi datorită calităţilor sale fizice dar mai ales pentru preparatele culinare cu care îi răsfaţă.

Ce a spus Anna Lesko despre Octavian Ciovică

Nu este un secret pentru nimeni faptul că prezenţa Annei Lesko este mereu apreciată de bărbaţii de care este înconjurată. Aceasta s-a apropiat într-una din ediţii de unul din colegii ei de echipă.

Este vorba de nimeni altul decât Octavian Ciovică, un cunoscut pilot de raliu. Anna Lesko susține că „săteanul” are exact atuurile unui bărbat din care femeia poate face orice. La rândul său, bărbatul a sorbit-o din priviri pe cântăreață și nu ar fi exclus să se înfiripe o idilă între ei.

„El este acel bărbat din care faci ce vrei tu”, spune frumoasa cântăreață de peste Prut Anna Lesko, în emisiunea de la Pro TV unde este concurentă alături de alte nume importante din showbiz-ul românesc, relatează cancan.ro.

„Am simțit ceva în privirea ei”, a fost replica dată de Octavian Ciovică despre intenția artistei. Se pare că sportivului i s-a pus pata pe îndrăgita vedetă și este foarte posibil ca totul să avanseze spre o relație amoroasă.

Cei doi luptă pentru marele premiu

Octavian Ciovică s-a înscris în competiția de la Pro TV cu câteva obiective foarte clare pentru anul acesta. Bărbatul vrea să câștige show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu și mai ales să obțină certificatul de pilot de linie.

„Toată̆ viața mea am umblat după̆ provocări și nu după̆ unele minuscule. Aş̦a că iată̆ motivul pentru care am venit la acest reality show.

Totul depinde de tine, nu există alt factor care să̆-ți influențeze plecarea din Fermă”, spunea pilotul înainte de începerea competiției.

„Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, a declarat la rândul ei Anna Lesko.

Scandal la Ferma de la Pro TV!

A fost scandal la Ferma, celebra emisiune de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu a criticat-o pe Viviana Sposub deoarece prezentatoarei i s-a părut că Viviana nu-și face treaba.

De față cu toată lumea, Mihaela Rădulescu a avut o reacție dură la adresa Vivianei Sposub, care a izbucnit în lacrimi.

„Stați să vă adun la masă pe toți. Cu ce v-ați ocupat dimineața, ce ați făcut?” i-a întrebat Mihaela Rădulescu, pe Bogdan și Viviana Sposub, revoltată pe faptul că asistenta de la Vorbește Lumea nu s-a trezit la timp, iar Bogdan a muncit și în locul ei.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a spus și Viviana Sposub.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problemă asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici” a continuat Mihaela Rădulescu, în timp ce Viviana Sposub plângea.

Adauga un comentariu