Magazin

ANSAMBLUL MIXT SOLUMNIA – OPORTUNITATE PENTRU INVESTITII IMOBILIARE CU RANDAMENT FINANCIAR MARE ATÂT PE SEGMENTUL REZIDENŢIAL, CÂT ŞI PE CEL DE BIROURI

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ANSAMBLUL MIXT SOLUMNIA - OPORTUNITATE PENTRU INVESTITII IMOBILIARE CU RANDAMENT FINANCIAR MARE ATÂT PE SEGMENTUL REZIDENŢIAL CÂT ŞI PE CEL DE BIROURI

Ansamblul mixt SOLUMNIA include cea mai inalta cladire de apartamente din Iasi (42 m), realizata pe 17 niveluri, cu 121 de apartamente si 3 niveluri de parcari subterane, dar si o cladire de birouri cu aplicabilitate in diferite domenii de afaceri, care va creste valoarea imobilelor. Acest mixt de facilitati face ca SOLUMNIA sa fie apreciata ca o oportunitate de investitie cu randament financiar mare atat pe segmentul rezidential, cat si pe cel de birouri, fiind apreciata atat de investitorii din tara, cat si din afara acesteia.

SOLUMNIA este un ansamblu mixt care isi propune sa sustina si sa aduca impreuna comunitatea de oameni de afaceri, de investitori si de tineri care sa le permita sa se bucure de confortul unui apartament bine construit cu o valoare de piata mare, si sa aiba biroul sau afacerea in incinta aceluiasi ansamblu, pastrand conexiunea permanenta cu oraşul si beneficiind de accesul rapid si usor la principalele puncte de atractie ale acestuia.

Centrul de afaceri SOLUMNIA
Centrul de afaceri SOLUMNIA este construit pe 10 niveluri si o suprafata de 1.596 mp, avand urmatoarele facilitati importante:

– spatii de birouri & zone de lucru creative

– sala de conferinte & spatii pentru organizare evenimente

– 130 locuri de parcare subterana si supraterana, cu autorizatie pentru securitate la incendiu

– statii de incarcare pentru masini/vehicule electrice (100% electrice si hybrid plug-in) & parcare biciclete

– spatii comerciale (supermarket, farmacie)

– afterschool & spatii de joaca

– sala de fitness, zone de relaxare & socializare

– acces controlatat in ansamblu

– paza si supraveghere video permanente

– degivrarea cailor de rulare exterioare

– serviciu de administratie

– sistem de iluminat al spatiilor comune cu temporizator si senzor

– lift modern (capacitate de minim 8 persoane) & interfon

– rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati.

Spatiile de birouri SOLUMNIA asigura confort, flexibilitate si conditii optime pentru desfasurarea activitatii intregii echipe, dar şi pentru crearea unor spatii de lucru personalizate:
– 1 loc de parcare pentru fiecare 50 m² inchiriabili

– finisaje moderne, de clasa, durabile, inclusiv pardoseala tehnologica

– inaltimea pe nivel pana la tavan fals – minim 2,7 m

– flexibilitate in compartimentare

– Building Management System (BMS) – sistem de administrare automatizata a cladirii, care controleaza, monitorizeaza si comanda incalzirea, aerul conditionat, ventilatia, iluminarea si securitatea

– servicii de paza si supraveghere a cladirii, intreţinere si curatenie, restaurant

– cablare telefon, date, conexiune internet

– lift cu perioada de asteptare sub 30 secunde.

Apartamente ideale pentru investitii

Apartamentele SOLUMNIA sunt ideale atat pentru inchiriere, cat si revânzare, datorita calitatii si confortului acestora, dar si a amplasamentului, fiind apreciate de investitori pentru raportul optim intre calitate-preţ, dar si pentru calitatea şi durabilitatea constructiei, care asigura cresterea valorii imobilului in timp. Cladirea rezidentiala SOLUMNIA dispune de 121 apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 43 – 127 mp. De asemenea, amplasarea acestora in acelasi ansamblu cu Centrul de afaceri SOLUMNIA, dotarile & finisajele premium, dar si caracterul functional al apartamentelor, realizate in stil scandinav, cu materiale de calitate, incaperile inalte si suprafetele vitrate mari reprezinta un diferentiator puternic in piata.

Noul pol de dezvoltare al Iasului

Ansamblul SOLUMNIA este amplasat in zona Tatarasi Sud, pe str. Aurel Vlaicu nr. 84, la 7 minute de Palas Mall si la 50 m de statia de tramvai Phoenix. Locaţia este ideală atat pentru relocarea afacerilor si a spatiilor de birouri, cat si pentru investitori, datorita traficului fluid si a legaturilor foarte bune spre centru, a proximitatii fata de mall-uri, spatii de retail, centre de afaceri si comerciale. Ansamblul SOLUMNIA se afla la 10 minute de Aeroportul International si la 7 minute de centrul comercial şi de afaceri al Iasului.

Creste randamentul afacerii tale si alege noile spatii de birouri din ansamblul mixt SOLUMNIA: 0771 195 095 www.solumnia.ro

Adauga un comentariu