Prima pagină » Actualitate » Antena 1 a făcut anunțul oficial: Câți chefi noi vor fi la Chefi la cuțite!
Antena 1 a făcut anunțul oficial: Câți chefi noi vor fi la Chefi la cuțite!

Antena 1 a făcut anunțul oficial: Câți chefi noi vor fi la Chefi la cuțite!

07 dec. 2023, 10:04,
BZI.ro, în Actualitate

Antena 1 a făcut anunțul oficial pentru Chefi la cuțite! A mai rămas foarte puțin până când românii vor avea parte de debutul sezonului 13 al uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. „Chefi la cuțite” va începe curând, potrivit ultimelor informații apărute, însă cu mari schimbări care vor lua pe toată lumea prin surprindere.

Antena 1 a fost nevoită să treacă prin mai multe schimbări după plecarea neașteptată a lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, jurații care au stat la cârma emisiunii timp de 12 sezoane. Aceștia au fost deja înlocuiți, astfel că telespectatorii așteaptă să vadă câți chefi noi vor fi la Chefi la cuțite.

Câți chefi noi vor fi la Chefi la cuțite!

A apărut pe Instagram o postare conform căreia Antena 1 se pregătește să lanseze sezonul 13 „Chefi la cuțite”. Un detaliu a ridicat un semn de întrebare: vor fi 3 sau 4 jurați? Pe baza imaginilor puse la dispoziție, unde se observă că juriul primește 4 farfurii, nu 3, dar și faptul că există un scaun în plus la masa lor, ceea ce ne face să ne gândim la posibilitatea de a exista un cel de-al 4 bucătar.

Surse din Antena 1 susțin că începând cu sezonul 13, emisiunea va avea patru jurați noi. Identitatea acestora nu a fost dezvăluită încă, dar Antena 1 a făcut un anunț misterios pe rețelele sociale, lăsând să se înțeleagă că aceștia vor fi anunțați în curând.

„Fii cu ochii-n patru! Vin noi chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY!“, se arată în postarea de pe Instagram a paginii Mireasa.

Mona Segall: „Au chimia și competitivitatea care este necesară”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost doar simpli jurați la „Chefi la cuțite”, ci și cei care au oferit gust emisiunii prin simplul lor fel de a fi. Mona Segall recunoștea în trecut faptul că succesul emisiunii culinare de la Antena 1 li s-a datorat în mare parte lor.

„De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim. Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că…pe modelul Românii au talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează, și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență”, spunea Mona Segall în urmă cu doar câteva luni, când a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar.

Astfel, e de așteptat ca începând cu sezonul 13, emisiunea să aibă patru jurați noi. Identitatea acestora nu a fost dezvăluită încă, dar Antena 1 a făcut un anunț misterios pe rețelele sociale, lăsând să se înțeleagă că aceștia vor fi anunțați în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *