Actualitate

Antena îi dă în judecată pe Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu! Sunt obligați să se întoarcă!

Publicat: 28 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Antena îi dă în judecată pe Dumitrescu Bontea şi Scărlătescu Sunt obligați să se întoarcă
Obiectul procesului dintre Antena Group și cei 3 chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”

Scandalul de la Chefi la Cuțite continuă! Antena îi dă în judecată pe Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu, cu care a colaborat timp de 7 ani.

Pe 23 noiembrie 2023, înregistrarea proceselor a avut loc la Tribunalul București, conform informațiilor de pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Antena îi dă în judecată pe Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu

Obiectul procesului dintre Antena Group și cei 3 chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”, în esență, se dorește readucerea lor în emisiune.

Momentan nu s-a stabilit un termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese, însă acestea presupun un proces extins în timp.

Separarea dintre Antena 1 și cei trei Chefi la Cuțite i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii. Încă de la începutul lunii octombrie, Antena 1 a anunțat că are intenția de a aduce un nou juriu la îndrăgitul show de televiziune.

Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au refuzat să participe la filmările pentru noul sezon care trebuia să înceapă în octombrie. Motivul invocat a fost oboseala.

Mona Segall, surprinsă de plecarea celor trei chefi

În comunicatul respectiv, Mona Segall, producătoarea show-ului, care i-a și descoperit pe cei trei, a fost citată exprimându-și surprinderea în legătură cu decizia luată de aceștia cu o lună înainte de începerea filmărilor.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la ca-păt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile“, a spus la momentul respectiv Mona Segall.

Producătorul show-ului a menționat că rolul ei a fost să-i învețe televiziune.

„Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, a adăugat Mona Segall.

De la izbucnirea scandalului, niciunul dintre cei 3 chefi nu a emis vreo declarație pe acest subiect, cel mai probabil din cauza restricțiilor impuse de clauzele din contractele lor. Adesea, aceste clauze limitează posibilitatea celor implicați contractual să facă declarații publice. Acum, Antena îi dă în judecată pe Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu.

Comentarii
Adauga un comentariu