Cancan ultimă oră

Antonia, goală și extrem de sexy: Și-a înnebunit fanii cu pozele de pe Instagram!”

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antonia goală și extrem de sexy Și-a înnebunit fanii cu pozele de pe Instagram
Soțul Antoniei, Alex Velea, cu care artista are doi copii, Dominique și Achim, este extrem de mândru de fotografiile Antoniei

Mii de aprecieri adună fotografiile în care apare Antonia goală, vedeta având un corp de la care nu-ți poți lua ochii. Senzuala solistă are o singură operație estetică, la nivelul sânilor, corpul ei fiind sculptat cu efort la sala de sport. Antonia continuă să facă furori pe rețelele de socializare cu formele sale apetisante.

Antonia nu ezită să revină în atenția fanilor săi, cu poze în ipostaze sexy. Este adepta costumelor de baie minuscule, care să-i accentueze formele și corpul de invidiat. De obicei, aparițiile pe plajă a vedetei trezește o mulțime de aprecieri din partea urmăritorilor săi. De cele mai multe ori, acestea acoperă cu chiu și vai zona intimă și bustul imens.

antonia imbracata intr-o tinuta deosebita
Ultimele poze postate de artistă pe Instagram, au strâns aproape 30 de mii de aprecieri

Antonia încinge internetul prin pozele sale: Ce ținută a ales să abordeze artista

Toate pozele din categoria sexy a Antoniei sunt foarte apreciate, însă și cele în care apare cu ținute deosebite adună mii de aprecieri. Ultimele poze postate de artistă pe Instagram, au strâns aproape 30 de mii de aprecieri și o mulțime de comentarii de la urmăritori.

antonia intr-un body negru la o sedinta foto
Fanii Antoniei consideră că artista este una dintre cele mai sexy femei din România

Ținuta neobișnuită care a stârnit atâtea reacții era compusă dintr-o pereche de blugi albaștri pe care avea desenat pe un picior cuvântul „playboy”, iar pe celălalt mai mulți iepurași colorați. De asemenea, topul purtat de vedetă a atras atenția fanilor. Antonia având un top format dintr-un corset negru cu mâneci tip mănușă din pânză care îi punea în evidență talia de viespe. Cireașa de pe tort a fost reprezentată de perechea de sandale cu toc transparent, care au completat foarte bine întreaga ținută.

Comentarii precum „ador”, „cel mai fresh idol”, „prețioasă”, „ireal de frumoasă”, reprezintă doar cea mai mică parte din sutele primite de Antonia.

antonia intr-un costum de baie extrem de sexy
Antonia nu ezită să revină în atenția fanilor săi, cu poze în ipostaze sexy

Antonia goală: Reacția lui Alex Velea când și-a văzut iubita complet nud

Chiar dacă pozele în care Antonia poartă o ținută modernă și excentrică adună o mulțime de like-uri, cele mai multe aprecieri le are la fotografiile în care apare goală. De fiecare dată când Antonia apare goală în poze reușește să încinge tot internetul. Celebra poză complet goală pe internet a adunat peste 100.000 de like-uri. Însă interesantă nu a fost doar poza postată de artistă dar și comentariile primite din partea fanilor.

În acea poză, Antonia apărea complet goală, stând în genunchi, purtând doar o pereche de ciorapi cu model de leopard, extrem de sexy. Cel mai interesant comentariu a fost scris de Alex Velea, soțul Antoniei, care i-a răspuns cu „Tu”.

antonia intr-un costum de baie foarte sexy
Toate pozele din categoria sexy a Antoniei sunt foarte apreciate

Poza a fost extrem de apreciată de către alte celebrități din România precum Anda Adam, Cătălin Botezatu și Codin Matinciuc.

Iubitul Antoniei, Alex Velea, cu care artista are doi copii, Dominique și Achim, este extrem de mândru de fotografiile în care vedeta apare goală. Antonia a avut nenumărate apariții în astfel de ipostaze de-a lungul carierei sale, fiecare dintre ele fiind demne de revistele de modă sau chiar pentru cele de adulți. Astfel, cu siguranță Alex Velea adoră pozele în care apare Antonia goală, având cu ce să se mândrească.  Nu doar soțul ei este extrem de impresionat de cum arată vedeta, chiar și fanii Antoniei consideră că artista este una dintre cele mai sexy femei din România, posesoarea unui chip extrem de frumos și a unui trup de zeiță.

antonia nud si isi acopera cu mana bustul
Mii de aprecieri adună fotografiile în care apare Antonia goală
Adauga un comentariu