Cancan

Antonia, în lacrimi pe contul de Instagram! Ce a pățit artista

Publicat: 26 mart. 2020

Antonia este fără îndoială una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, uneori, iubita lui Velea trece și prin momente mai triste. Așa a pățit și acum, când a izbucnit în lacrimi pe contul de Instagram. Oare ce s-a întâmplat?

Antonia nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Se numără printre cele mai frumoase și sexy artiste de la noi din țară, având milioane de fani. Are o voce și un timbru aparte, reușind să umple săli întregi de spectacol cu talentul oferit de mama natură.

A izbucnit în lacrimi pe Instagram

Cât despre viața personală, ce să mai zicem.. Relația de iubire cu Alex Velea este fără îndoială una ca-n basme. Cu toate acestea, frumoasa Antonia mai trece uneori și prin momente de tristețe. Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă, focoasa brunetă a postat un filmuțel în timp ce plângea.

Fiind în plină epidemie de coronavirus, artista s-a izolat în casă, anulându-și în acest sens toate concertele. Și cum dorul de vedeta preferată este mare, fanii i-au pregătit un filmuleț de-a dreptul emoționant, prin care aduc cuvinte frumoase la adresa ei.

Cum iubita lui Velea este o fire sensibilă, a izbucnit imediat în lacrimi pe contul de Instagram, mulțumindu-le fanilor pentru gestul făcut. ”Sunteți cei mai tari! Vă mulțumesc!”, a zis ea, în timp ce-și ștergea lacrimile de la ochi.

Iubirea pentru Velea e mai puternică decât orice

Cu toate că par un cuplu perfect, și în relația celor doi mai există mici certuri uneori, însă reușesc de fiecare data să treacă peste orice, împreună.

”Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor și nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fiind el însuși sau făcând câte-o glumiță. Faptul că am trecut prin multe momente grele împreună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit”, a mărturisit Antonia.loading...

Adauga un comentariu