Actualitate

Antonia, victima escrocilor pe internet! Se folosesc de imaginea ei pentru a face bani

Publicat: 12 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Antonia victima escrocilor pe internet Se folosesc de imaginea ei pentru a face bani
Antonia a căzut victima escrocilor pe internet

Antonia a fost victima escrocilor pe internet. Artista face parte dintr-o listă întreagă de persoane publice a căror imagine a fost folosită pe internet pentru a se obține bani. Printre vedetele a căror imagini au fost folosite de escroci se numără Delia, Smiley sau Fuego.

Antonia, victima escrocilor pe internet!

Antonia este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste din România. Dar odată cu succesul în industria muzicală a venit și partea negativă. Aceasta a intrat în atenția escrocilor care se folosesc de numele ei pentru a obține bani în mediul online. Recent, artista și-a avertizat fanii că imaginea ei a fost folosită într-o înșelătorie pe internet.

De ceva timp, mai multe vedete din show-biz-ul autohton au avut de suferit după ce escrocii s-au folosit de imaginea lor pentru a face rost de bani. Printre artiștii care au devenit victimele escrocilor se numără Delia, Smiley sau Fuego.

Nici Antonia, care și așa era dezamăgită că a fost părăsită de niște prieteni, nu a scăpat de această problemă. Cântăreața a tras un semnal de alarmă pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat o conversație dintre persoana ce îi folosește imaginea și cea pe care aceasta a încercat să o „păcălească”.

În mesajele făcute publice de către artistă, escrocul, care și-a creat un cont de Whatsapp folosind fotografia și numele Antoniei, îi cere unei alte persoane să acceseze un link de unde să cumpere un card cadou pe care doar fanii cântăreței l-ar avea și care costă nici mai mult nici mai puțin de 200 de dolari americani.

„Toți fanii mei au asta deja. Bănuiesc ca și tu ai nevoie de unul. Trebuie să-mi iei cardul de fan, care costă 200 USD, pentru a-mi putea da seama dacă ești un fan adevărat și respectat. Vă dau un link de unde puteți cumpăra un card cadou online, astfel încât să vă pot ajuta să obtineți cardul de membru”, a precizat Antonia în legătură cu mesajele pe care le primesc internauții de la persoana care îi folosește numele și fotografia.

După ce conversația respectivă a ajuns în posesia Antoniei, vedeta care locuiește într-o casă de vis, alături de Alex Velea, nu a stat pe gânduri și a ținut neapărat să le atragă atenția fanilor ei, pentru ca aceștia să nu pice în capcana întinsă de escroci.

Delia victima escrocilor în mediul online

Delia este o altă artistă foarte cunoscută în România care a devenit victima escrocilor pe internet. Recent, artista a anunţat pe reţelele de socializare că a fost victima unei escrocherii.

Astfel, Delia a aflat că sunt mai multe conturi de Facebook care folosesc numele și fotografiile cântăreței. Persoanele care se află în spatele profilurilor respective nu au nicio legătura cu artista. Aceștia intră în transmisiuni live şi fac promisiuni false celor care cred că în spate se află Delia.

„Vă binecuvântez pe toți! Primii 200 de oameni care spun «Bună», le dau 500 de euro și sunt real, de acum încolo”, a scris Delia ca explicație la textele postate.

Deoarece artista este urmărită de sute de mii de oameni în mediul online, iar unele persoane pot fi păcălite uşor de anunţurile false care se fac în numele ei. Tocmai de aceea, artista a ţinut să anunţe că în videoclipurile respective nu este ea.

Acum, și Antonia a căzut victima escrocilor pe internet.

Comentarii
Adauga un comentariu