Sport

Antrenorul Marius Șumudică, întâlnire decisivă cu bașkanii lui Gaziantep: „Am vorbit despre contract!”

Publicat: 08 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antrenorul Marius Șumudică întâlnire decisivă cu bașkanii lui Gaziantep Am vorbit despre contract
Marius Șumudică

Turcii anunță că Marius Șumudică a avut o întâlnire cu bașkanii lui Gaziantep, iar românul ar fi aproape să semneze prelungirea contractului cu revelația primei Ligi din Turcia.
Marius Șumudică este omul momentului în Turcia. Fostul campion din Liga 1 a ajuns la un moment dat pe primul loc în Super Lig, performanță incredibilă pentru o echipă fără tradiție și cu un singur sezon pe prima scenă a fotbalului din Turcia.
În ciuda performanțelor, Șumudică a avut o relație mai mereu tensionată cu bașkanii. Antrenorul a profitat și de ofertele pe care le are și a pus în mai multe rânduri piciorul în prag.

Ce se întâmplă cu antrenorul român

Cu toate acestea, turcii anunță că românul este la un pas să accepte prelungirea contractului.

„Am fost de acord cu Günay Güvenî. Vom semna un nou contract de 3 ani cu Gunay. Am avut și prima noastră întâlnire cu profesorul nostru, Marius Șumudică. Întâlnirea noastră a fost pozitivă. Vom prelungi contractul profesorului nostru. Îl iubim pe profesorul nostru”, a declarat Mehmet Buyukekși, șeful lui Gaziantep, conform Ajansspor.

Cum e văzut de Marius Șumudică în vestiarul lui Gaziantep

Kevin Mirallas are numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianului român. Belgianul care în trecut a jucat pentru echipe precum Everton, Fiorentina și Olympiakos le cere oficialilor de la Gaziantep să îi prelungească înțelegerea cu Marius Șumudică, antrenor care este curtat de mai multe echipe după parcursul excelent al formației din Turcia.

„Toată lumea spune că e nebun, dar este un tehnician inteligent. Foarte bun tactic, analizând perfect adversarii. Și e un excelent motivator. Am învins echipe mari în ultimele 7-8 partide, e normal să se vorbească mereu despre Șumudică, pentru că e bun. Toți vrem ca el să rămână. Uneori, antrenorii trebuie să aibă un dialog dur cu fotbaliștii. Nu e ușor să fii motivat și să joci la un nivel ridicat din trei în trei zile. Șumudică se descurcă bine și la acest aspect”, a declarat Kevin Mirallas, conform cotidianului turc Fanatik.

Gaziantep a bifat opt victorii, șapte remize și o înfrângere în cele 16 meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021 din Super Lig. Gruparea lui Marius Șumudică a adunat 31 de puncte și se află la trei în spatele lui Beșiktaș și la unu în fața celor de la Alanyaspor.
Pentru Gaziantep urmează meciul Sivasspor, sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 12:30, în deplasare.

51 de meciuri a stat Marius Șumudică pe banca tehnică a lui Gaziantep, dintre care 20 le-a câștigat, 19 le-a terminat la egalitate și 12 le-a pierdut

Adauga un comentariu