Local

Antrenorul Politehnicii Iași Nicolo Napoli, despre retrogradarea echipei: „Poli Iași se poate salva doar dacă va fi liniște”

Publicat: 06 apr. 2021
antrenorul Nicolo Napoli
Antrenorul Politehnicii Iași, Nicolo Napoli, a avut în urmă cu o zi o tentativă de a-și da demisia de la gruparea din Copou. Antrenorul a susținut o conferință de presă în care a discutat despre meciul restanță cu Viitorul, programat joi, 8 aprilie 2021, la Ovidiu

Antrenorul Politehnicii Iași, Nicolo Napoli, a avut în urmă cu o zi o tentativă de a-și da demisia de la gruparea din Copou. Antrenorul a susținut o conferință de presă în care a discutat despre meciul restanță cu Viitorul, programat joi, 8 aprilie 2021, la Ovidiu. Tehnicianul a menționat faptul că a avut în plan să plece luni, 5 aprilie 2021, de la Poli Iași și a adus în vedere motivele. Napoli crede că Poli Iași nu are un lot de ultimul loc și a făcut un apel la unitate, afirmând că echipa se poate salva de la retrogradare doar dacă va fi liniște.

”Nu este situația mea importantă, ci situația generală. Echipa vede asta, se uită la asta. Nu este liniște. Dar eu vreau ca echipa să-și facă meseria și împreună cu noi, staff-ul. Vreau să fim cu toții împreună. Avem nevoie de liniște, avem nevoie de puncte. Fără liniște nu putem face puncte. Și e normal că eu îmi doresc să facem acest lucru. E normal că decizia mea este să plec, când văd ce se întâmplă în general la club. Eu am venit cu gândul de a face lucruri bune la Poli Iași, am venit cu inima deschisă. Am venit de o lună și am văzut tot ce se întâmplă aici. Dar așa nu se salvează echipa de la retrogradare!”, a declarat Nicolo Napoli.

Politehnica Iași poate obține puncte în ultimele două meciuri

Tehnicianul este încrezător că Poli poate obține șase puncte în ultimele două meciuri din sezonul regulat, dar numai dacă va fi liniște la club. Ceea ce nu se întâmplă însă.

”Poli are posibilitatea să facă șase puncte în meciurile cu Viitorul și Hermannstadt, nu doar patru sau trei. Dar eu vreau ca echipa să joace bine, să stea bine în teren, să lupte până la final. Nu este misiune imposibilă atâta timp cât matematic mai avem șanse. Avem un lot bun, bunicel, dar este important să mergem cu toții împreună. Să fie liniște. Poli Iași nu este echipă de ultimul loc, dar la alte echipe jucătorii luptă, posibil să fie plătiți la zi, poate sunt mulți din țara lor”, a mai spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul speră ca jucătorii să-i asculte indicațiile și să pună în practică în teren ceea ce lucrează la antrenamente.

”Avem nevoie de puncte. Încercăm să facem un meci bun și să adunăm puncte în aceste două partide. Eu am încredere. Mereu avem încredere. Echipa a jucat bine cu Dinamo după părerea mea, am jucat bine în prima repriză la Clinceni, dar repriza a doua nu mi-a plăcut. Am vorbit cu băieții, sper că au înțeles ce joc vreau eu. Și să și facem așa. Dacă echipa pierde, e vina mea ca antrenor, dar vreau să mă asculte și să facă ceea ce am vorbit eu cu ei. Eu sper că au înțeles ce am vorbit cu ei. Nu pentru mine, ci pentru toată echipa”.

Comentarii
  • Sa plece papagalul asta de Paraschiv, care tot baga strambe la echipa si incita la ura. Si asa in mandatul lui , Poli sa dus pe copca. Sa fie liniste la echipa, antrenorul, omul acesta, stie ce spune si e normal ceea ce roaga sa fie. Liniste si unitate. NU MAI BAGATI STRAMBE SI LASATI ECHIPA IN PACE. FITI UNITI BAIETI, NU VA MAI LUATI DUPA TOTI PROSTII. Ascultati de antrenor, pt ca stie ce spune. FORTZA POLI IASI !!!!!!!!!

  • Da trebuie să tacă toată lumea și doar ambrozie să propagheze —el fostu super futbolistul iașului 0 și nu cred că paraschiv e mai prost ca ambrozia—-care începînd din toamnă va fi golgeterul echipei de matineu în județeană—-

Adauga un comentariu