Cancan ultimă oră

Anunț de ultim moment despre incinerarea lui Stephan Pelger. Ce a decis familia

Publicat: 12 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunț de ultim moment despre incinerarea lui Stephan Pelger. Ce a decis familia
Stephan Pelger va fi incinerat, a anunțat familia, într-un comunicat publicat pe rețelele sociale

Stephan Pelger va fi incinerat, a anunțat familia, într-un comunicat publicat pe rețelele sociale. Cei care l-au iubit pe regretatul designer își pot lua rămas bun în cadrul unei ceremonii comemorative, a cărei dată urmează să fie anunțată. Urna cu cenușa designerului va fi înmormântată la Munchen, Germania.

„Vestea morții iubitului nostru Steffi ne-a îndurerat profund și suntem copleșiți de valul de reacții din întreaga Românie și a lumei modei.

De la o vârstă fragedă, dragul nostru Steffi a fost un om iubitor, cald, creativ și plin de viață. În ciuda dificultăților întâmpinate pe parcursul vieții, el a avut o copilărie și o adolescență protejată și, grație hărniciei și a poftei sale neobosite de a munci, a devenit un creator de modă recunoscut și apreciat. În ciuda succeselor sale, a rămas mereu cu picioarele pe pământ și s-a dăruit familiei și prietenilor săi.

Chiar dacă iubitul nostru Stefan ne-a părăsit atât de devreme, creațiile sale minunate și personalitatea sa iubitoare și generoasă sunt moștenirea ce va păstra memoria sa vie. Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna, dragul nostru Steffi.

O ceremonie comemorativă, organizată de prietenii apropiați ai lui Stefan, va avea loc în București, după încheierea formalităților legale. Vom anunța în curând data și locul exact în care cei ce l-au iubit vor putea să-și rămas bun de la el. Înmormântarea urnei va avea loc în Germania, lângă München, într-un cerc familial restrâns.

Mulțumim tuturor pentru miile de mesaje primite pe diverse canale. Fiecare mesaj în parte ne alină și ne arată ce suflet minunat a fost Stefan. De asemenea, rugăm mass-media să fie chibzuită și să păstreze discreția.

Ca o sumbră coincidență, Stephan Pelger este născut într-o zi de 8, pe 8 octombrie 1979 și a murit tot într-o zi de 8, pe 8 iunie, la vârsta de 44 de ani. Designerul s-a sinucis după o viață trăită intens, uneori pe muchie de cuțit, dar pe care și-a dedicat-o, în totalitate, pasiunii lui, moda”, este mesajul transmis de familia lui Stephan Pelger.

Stephan Pelger a fost găsit fără viață, în locuința sa

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, joi, 8 iunie, spânzurat într-o locuinţă din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, anunță News.ro. Recent, el scrisese pe Facebook că-i este foarte dor de tatăl său, care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică şi cu episoade de depresie.

„La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Adauga un comentariu