National

Anunț de ultimă oră făcut de meteorologi: Cum va fi vremea de Paște în zona Moldovei

Publicat: 06 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunț de ultimă oră făcut de meteorologi Cum va fi vremea de Paște în zona Moldovei

Vremea se încălzeşte în aceste zile și se va ajunge inclusiv la temperaturi de 19 grade. Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 6-19 aprilie, probabilitatea de precipitaţii e redusă până în 12.

În Moldova, în primele 3 zile ale celor două săptămâni, vremea va fi rece în timpul nopților și dimineților, cu o medie a temperaturilor minime în jur de 0 grade și maxime în creștere ușoară spre 16 grade.

Ulterior, vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă astfel încât pe 12 și 13 aprilie, când se vor înregistra valorile termice cele mai ridicate, maximele vor fi, în medie, în jurul a 21 de grade și minimele vor ajunge la o medie de 6…7 grade.

După această dată, se estimează o revenire a temperaturii spre valori normale, cu media temperaturilor maxime în jurul a 16 grade, iar a minimelor de 4…5 grade.

Pe parcursul celor două săptămâni, regimul pluviometric va fi deficitar, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în intervalul 13-17 aprilie.

Adauga un comentariu