National

Anunț de ultimă oră făcut de Violeta Alexandru despre pensii

Publicat: 17 ian. 2020

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că vineri au fost încheiate plățile pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii, înainte de 20 ianuarie, termenul limită.

„Vineri 17, tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii la domiciliu. Înainte de termenul limită de 20!”, a scris pe Facebook ministrul Muncii.

În cursul săptămânii viitoare, vor fi organizate ședințe pentru a discuta contractele cu băncile, mai scrie Violeta alexandru.

De altfel, ministrul a anunțat la începutul acestei săptămâni că a discutat cu reprezentanții băncilor pentru a fi modificate convențiile dintre Casa Națională de Pensii și aceste instituții, astfel încât banii să ajungă mai devreme la pensionari, iar comisioanele, termenele de plată și livrare să fie standardizate.

 loading...

Comentarii
  • Eu nu stiu care era data aia limita dar stiu ca au urlat ziarele si televiziunile vreo doua saptmani incontinuu ca s-a intarziat cu plata pensiilor. Deci cine e varza aici, presa sau ministreasa ? Inclin sa cred ca mininsteasa grofului Joha baga pe facebook un fakenews cat imprumuturile record ale lui Cuie Matu.

Adauga un comentariu