Actualitate

Anunț de ultimă oră. Se închid restaurantele și barurile din România

Publicat: 17 mart. 2020
1

La sediul Ministerului Afacerilor Interne au fost anunţate noi măsuri de către autorităţi. Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare, băuturilor în restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.  Vezi aici conferința de presă 

 

Se închid barurile și restaurantele din România, ca parte a eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului

Se supendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare, băuturilor în restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 217 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre cei 217 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani.

Dintre pacienții aflați în unitățile medicale, patru dintre ei sunt la secția de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3373 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus).

Alte 18965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Adauga un comentariu