Sport

Anunț dramatic! „Dinamo face pasul către insolvență, informații neoficiale”. Schema prin care are loc un moment zero în „Ștefan cel Mare”

Publicat: 05 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunț dramatic Dinamo face pasul către insolvență informații neoficiale. Schema prin care are loc un moment zero în Ștefan cel Mare
Dinamo ar urma să intre în insolvență, conform informațiilor neoficiale obținute de Marius Niculae. Pablo Cortacero nu a livrat banii promiși, restanțele au început să apese pe cei din conducere.

Dinamo ar urma să intre în insolvență, conform informațiilor neoficiale obținute de fostul atacant dinamovist Marius Niculae. Acesta a explicat schema prin care s-ar putea realiza mutarea și a dezvăluit un nume de acționar care ar putea ajunge în „Ștefan cel Mare”. Ultima dată, Dinamo a fost în insolvență cu Ionuț Negoiță, dar „câinii” sunt pregătiți să intre într-o nouă perioadă grea, din cauza datoriilor. Cum Pablo Cortacero a dispărut din peisaj și nu a livrat banii promiși, restanțele au început să apese pe cei din conducere:

„FCSB merita să câștige, chiar dacă Dinamo putea să egaleze pe final. Asta e valoarea, nu putem să avem pretenții mai mari de atât. Înainte de un derby am făcut o entorsă, dar am ținut să joc neapărat în derby. Eram accidentat la piciorul stâng, Iulian (n.r. – Miu) mă lovea numai la dreptul. La un moment dat, nea Piți, care era pe banca Stelei, îi spune lui Iulian «Bă, Iuliane, celălalt picior!» Momentan, suporterii țin în viață acest club. Au plătit aproape la zi jucătorii înainte de acest meci.

Nu sunt lucruri normale ca suporterii să plătească salariile, dar… Din informațiile mele, Dinamo se luptă să mute datoriile de anul trecut pe anul acesta, pentru a face pasul către insolvență, astea sunt informațiile neoficiale pe care le am. Domnule, sunt doi, trei ani de reconstrucție, o luăm de la zero și cu asta basta. Măcar știm ceva. Dar așa, să plătim cu…. țineți minte vorba cu New Dinamo, New Dinamo? În fiecare an o auzeam. Cred că ar fi momentul să înceapă de la zero”, a declarat Marius Niculae.

Patrick Borcea, în locul lui Cristi Borcea la Dinamo?

De asemenea, Marius Niculae a dezvăluit și discuțiile pe care le-a avut cu Cristi Borcea:

„A și declarat, nu se întoarce. Probabil, dacă va fi ceva să ajute Dinamo, va ajuta probabil financiar. Cine se va ocupa de acest club, din partea lui, ar fi Patrick Borcea. Dar el, sub nicio formă, asta a declarat de n ori.

«Toți ne rugăm de el Hai, Cristi! Întoarce-te, că fără tine uite unde a ajuns Dinamo». A zis nu, sub nicio formă, exclus!”, a mai spus fostul atacant al lui Dinamo.

Miercuri, Dinamo a suferit o înfrângere în fața rivalei FCSB, scor 1-0, în „Ștefan cel Mare”.

Adauga un comentariu