Sport

Anunţ important pentru toţi fanii Rapidului! Mircea Lucescu va coordona echipa

Publicat: 01 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunţ important pentru toţi fanii Rapidului Mircea Lucescu va coordona echipa

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și totodată omul care se implică la Rapid București,a anunțat că Mircea Lucescu va veni la echipă, cel mai probabil în funcția de manager general preluat de mediafax.

”Mircea Lucescu va veni, sută la sută, la Rapid. Asta pot garanta. Mă văd luni cu domnia sa, totul e în regulă. Deja nu se mai poate. Am înțeles că am pierdut iar, lucru regretabil. Nu știu ce a făcut Mioveni, dar luni se vor clarifica multe.” , a spus Dan Tudorache pentru ProSport. Mircea Lucescu ar urma să coordoneze toată activitatea clubului, de la transferuri și până la activitatea Centrului de Copii şi Juniori.

Rapid a pierdut sâmbătă, în deplasare, în fața celor de la Farul, 1-3, în etapa 20 a Ligii a II-a. Constănțenii au marcat prin Cruceru ‘5, Antoche ’22 şi Lică ’40, iar pentru Rapid a înscris Drăghiceanu, în minutul 18.

Mircea Lucescu (74 de ani) a mai fost la Rapid pe postul de antrenor în perioada 1997-1998 și 1999-2000. Acesta a reușit să cucerească un titlu de campion și o Cupă a României cu echipa alb-vișinie.

Adauga un comentariu