Actualitate

Anunț public al lui Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Vom face o scrisoare publică, inclusiv către BOR. 143 de avocați, foști magistrați vor apăra (pro bono) orice preot sau călugăr din țară. Vor să ne distrugă credința!”

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Anunț public al lui Codrin Ștefănescu la BZI LIVE Vom face o scrisoare publică inclusiv către BOR. 143 de avocați foști magistrați vor apăra pro bono orice preot sau călugăr din țară. Vor să ne distrugă credința
Discuții controversate cu Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Cunoscutul politician Codrin Ștefănescu a fost invitat în cadrul emisiunii BZI LIVE, moderată de prezentatorul Valentin Huțanu. Actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP) a dezbătut subiectul blocării legilor și ordonanțelor anti-românești.

„Preoţii noştri sunt verificaţi, hărțuiţi, ascultaţi, monitorizaţi. Toate aceste atacuri constante şi consecutive sunt pentru a slăbi până şi credinţa noastră”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), Codrin Ştefănescu a vorbit la BZI LIVE în data de 27 septembrie despre cum formașiunea sa politică încearcă din răsputeri blocarea legilor și ordonanțelor anti-românești.

„Dacă Guvernul, la 60 de mii de protestatari în faţa instituției, toată lumea dispare din Guvern şi se duce în vacanţă, la amantelor lor, unde vor ei. Dintre aceștia, cel mai rău îmi pare de pensionari, că au stat 3 luni de zile în faţa Guvernului. Dacă zeci de mii de oameni nu i-au impresionat, nu o să îi impresioneze nimic. Pentru că ei iau comenzile din afară.

Toate aberaţiile astea produse de ei, inclusiv suprataxele şi accizele, pe tot ce avem în curte şi poate să producă… Gândiți-vă că de anul viitor, din martie, nu mai aveţi voie de lemne de foc. Păi ce înseamnă asta? De anul viitor nu mai ai voie de carne de vită şi de porc.

Lucrurile sunt din ce în ce mai rele, din ce în ce mai urâte pentru noi. Ceea ce ştim din moşi-strămoşi nu va mai exista.

Noi, cei din APP încercăm să ne luptăm cu aceste aberaţii. Am reuşit să le blocăm în ultimele 2 săptămâni 12 ordonanţe. Tot cer sprijin, ajutor şi ne vin. Dar tot suntem puţini. Ca să reuşim în fata ăstora trebuie să fim mai mulţi.

Cum să mergi acasă şi să le spui copiilor că de la anu nu mai au voie carne, lapte, lemne de foc? E o bătaie de joc şi cu pensiile şi salariile.

Noi am atacat orice lege şi ordonanţă, am blocat legile, comisii speciale pe justiţie. Dacă ei dau lege şi recomandă că de la anu nu mai mâncăm carne şi mâncăm numai gândaci, noi asta o să facem.

Am ajuns la exasperare. Ne batem singuri, cu toate aceste aberaţii.

V-au scumpit gazele, electricitatea, alimentele… Ce să vă mai facă ca să vă treziţi?

Faptul că ne luptăm cu ei peste tot şi îi dăm în judecată, cu toate că în Parlament nu avem nici un fel de sprijin, nici un parlamentar nu a susţinut nimic din ce am făcut, nimic! Tot ce am făcut, am făcut singuri. Pentru că noi, cei din APP am mai condus ţara şi ştim ce trebuie făcut, suntem pioneza românească de pe scaunul puterii de la Palatul Victoria. Dar nu putem de unii singuri să ne batem cu tot ceea ce ei creează peste noapte.

Mai avem nişte pagube colaterale în România. Problema antreprenorului român, și anume încercarea lor de a lichida tot ce înseamnă iniţiativa privată românească”, a spus politicianul.

Codrin Ștefănescu: „Fraţii noştri români dorm în bocanci”

Cunoscutul politician a menționat și faptul că liderii de la Bruxelles au început să ne invadeze până și spațiul privat, atacându-ne dreptul la credință.

„Până ajunge la voi în curte mai e un pas.

În ultimele zile este un atac toxic împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

Mâine vom ataca cu ajutorul a 143 de avocaţi, din care 63 de magistraţi, pro bono, vor apăra fiecare înalt prelat.

Nu există judeţ în care feţe bisericeşti să nu fie târâte în tot felul de lucruri false, astfel încât să fie decapată Biserica Română.

Biserica pentru noi, în istorie, a însemnat tot!

Ceea ce fac ei acum este absolut odios!

Preoţii noştri sunt verificaţi, hărțuiţi, ascultaţi, monitorizaţi. Toate aceste atacuri constante şi consecutive sunt pentru a slăbi până şi credinţa noastră. Vor să uităm şi de Paşti şi de Crăciun, că România este Grădina Maicii Domnului, să uităm orice. Vor să preluăm tot din afară!

Fraţii noştri români dorm în bocanci.

Lumea încă tace şi se roagă la Dumnezeu sperând la o minune.

Mâine, prin această scrisoare apel, declarăm că o să apărăm credinţa noastră în instanţă!

Maica Domnului să sprijine pe români! Maica Domnului, ştim că noi suntem grădina ta, pământ sfânt. Ajută-ne să câştigăm în lupta cu aceste aberaţii din afară!

Ceea ce facem noi în momentul de față nu o facem pentru noi. O facem pentru copii şi urmaşii noştri”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Comentarii
  • De la Cuza încoace orice act bisericesc nu mai are valoare juridică,deci în instanță este orientativ!
    Cu alte cuvinte ,preotul poate urma o cale de pocăință conform canoanelor însă juridic el primește canon: pușcărie.In pușcărie poate să -și facă și pravila!

Adauga un comentariu