Cancan

Anunț surprinzător făcut de Cristi Brancu după paisprezece ani de căsnicie: „E viața mea!”

Publicat: 26 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunț surprinzător făcut de Cristi Brancu după paisprezece ani de căsnicie E viața mea
Cristi Brancu are o relaţie frumoasă cu soţia lui, Oana Turcu, şi mărturiseşte că au avut parte de încercări, însă momente foarte grele nu au întâmpinat. Ştiu să se respecte, să se iubească şi mai ales, să îşi respecte opiniile, chiar dacă uneori sunt diferite.

Cristi Brancu a făcut anunţul după paisprezece ani de căsătorie. Prezentatorul este mândru de parcursul său profesional, are 31 de ani de presă, însă nu se poate plânge nici de cel personal. Pe 25 octombrie a sărbătorit 14 ani de când formează, oficial, o familie cu Oana Turcu.

Jurnalistul prezintă acum emisiunea de succes “Exclusiv VIP”, la Prima TV. Din echipa show-ului fac parte și Oana, soția lui, dar și micuțul Tudor, fiul lor. Astfel, petrece mai tot timpul alături de familia lui, şi la serviciu, şi acasă.

Anunțul făcut de Cristi Brancu după paisprezece ani de căsnicie

Prezentatorul are o relaţie frumoasă cu soţia lui, Oana Turcu, şi mărturiseşte că au avut parte de încercări, însă momente foarte grele nu au întâmpinat. Ştiu să se respecte, să se iubească şi mai ales, să îşi respecte opiniile, chiar dacă uneori sunt diferite.

„Chiar pe 25 octombrie împlinim 14 ani de căsătorie. Au fost ani cu atât de multe emoții, încercări, împliniri, dar niciodată nu am avut un moment greu. Ne înțelegem din priviri, ne îmbrățișăm și ne iubim zi de zi, chiar dacă avem păreri diverse. Nu m-am simțit niciodată mai iubit. În funcție de situația dată, are ea cea mai bună părere, alteori eu. Uneori, Tudor are ideea perfectă! Privim întotdeauna spre noi și înainte, fără orgolii prostești.

Se împlinesc chiar 31 de ani de la primul articol publicat. Se împlinesc pe 1 noiembrie – și ziua Oanei, ce semn de destin! Am făcut atât de multe în acești ani – scris și vorbit, pe scene, săli de curs și pe YouTube -, încât mă mai întreabă uneori cineva – “mai poți”? Le răspund clar: e viața mea! Nu am renunțat niciodată la ceea ce am visat! Nu numai că mai pot, dar suntem în cursă, în forță, pe turnantă!„, a declarat Cristi Brancu, pentru Ciao.ro.

Ce l-a atras pe Cristi Brancu la Prima TV, față de celelalte televiziuni

Faptul că a decis să părăsească trustul care l-a făcut atât de cunoscut a uimit pe toată lumea. În acest sens, oamenii au fost curioși să afle, de-a lungul timpului, care sunt motivele pentru care Cristi Brancu s-a decis să revină în televiziune la Prima TV.

„Am găsit la Prima TV foarte multă decență, dorința de a face lucruri de foarte mare calitate, de a încerca să ajungem la audiență prin lucruri frumoase și nu prin mizerii, încercarea de a impune ceea ce înseamnă cu adevărat celebritate și poveste puternică, dar nu aceea care doare. Ceea ce eu caut și am căutat în ultimii 30 de ani de zile, iar aici o căutăm și eu sper că o găsim în fiecare zi.”, ne-a mai dezvăluit în exclusivitate prezentatorul TV.

Adauga un comentariu