Actualitate

Anunțul care dă de pământ cu propaganda liberală: Creştere economică de 4,1% în primele nouă luni din 2019

Publicat: 14 nov. 2019

Institutul Naţional de Statistică a publicat astăzi datele referitoare la evoluţia produsului intern brut în trimestrul III al anului 2019.

Faţă de acelaşi trimestru din anul 2018, Produsul Intern Brut (PIB) a înregistrat o creştere cu 3,0%. Pe seria brută şi cu 3,2% pe seria ajustată sezonier.

În perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2019, PIB a crescut. Asta comparativ cu perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2018, cu 4,0% pe seria brută şi cu 4,1% pe seria ajustată sezonier.

Comparativ cu trimestrul II 2019, PIB în trimestrul II 2019 a fost, în termeni reali, mai mare cu 0,6%.loading...

Comentarii
  • Toata clasa politica a tradat tara aceasta, dar INS precum si institute internationale de statistica dau drept crestere economica in Romania. Numai Iohannis si caratorii lui de mapa se dau de ceasul mortii sa arate ca e dezastru. Da, e dezastru, dar dezastrul acesta se face de 30 de ani, inclusiv de acesti neica nimeni veniti, azi, la putere.

  • Cineva care va citi această știre va crede că există o creștere a producției sau serviciilor în economiei, și nu va înțelege că este doar o creștere de valoare ca urmare a creșterii prețurilor, atât. Inflația la noi a ajuns creștere economică, dar în cel mai real sens se vede in buzunarul fiecăruia adevărul. INS spunea că avem creștere economică și la ultima criză.

Adauga un comentariu