Cancan

Anunțul făcut de familia Măceșanu, care spulberă ancheta în cazul Caracal 

Publicat: 11 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu a fost sechestrată în ”Casa groazei” din Caracal și, la un moment dat, a reușit să intre în posesia unui telefon mobil și să sune la numărul de urgență 112. Din nefericire, adolescenta nu a mai putut fi salvată de polițiștii care au declanșat o operațiune de amploare, chiar dacă – ulterior – s-a demonstrat că modul în care au acționat a fost deficitar.

Mulți și-au pus întrebarea dacă Alexandra Măceșanu ar fi putut fi și azi în viață în cazul în care polițiștii respectivi ar fi acționat în timp util. Firește, este o întrebare complicată, iar răspunsul devine, la rândul său, interpretabil. Familia Alexandrei Măceșanu, însă, nu crede că fiica lor a murit, chiar dacă specialiștii INML au confirmat prezența ADN-ului ei după expertizarea rămășițelor umane ridicate din cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă. De-a lungul ultimelor luni, părinții Alexandrei nu s-au putut obișnui cu ideea că fiica lor a fost ucisă de ”Monstrul din Caracal”, încercând să păstreze măcar o ultimă speranță care să le dea puterea de a trece peste fiecare zi.

Alexandru Cumpănașu: ”A fost văzută și fotografiată”

Și unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a dus un adevărat război personal pentru a încerca să convingă opinia publică că autoritățile nu au acționat cu profesionalism și că există șanse ca atât Alexandra Măceșanu, cât și Luiza Melencu, să fie în viață. S-a vorbit despre rețele de trafic de persoane, despre arestări-surpriză, despre informații conform cărora Alexandra și Luiza au fost văzute în diferite țări ale Europei. Acum, Alexandru Cumpănașu anunță – în mediul online – că Alexandra Măceșanu… a fost fotografiată, iar această fotografie senzațională există.

“Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a fost văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…) În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a transmis Alexandru Cumpănașu.

Adauga un comentariu