Actualitate

Apar detalii scandaloase din divorțul lui Kevin Costner. Ce pensie alimentară vrea soția actorului

Publicat: 11 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Apar detalii scandaloase din divorțul lui Kevin Costner. Ce pensie alimentară vrea soția actorului
Viitoarea fostă soție a lui Kevin Costner este nemulțumită de pensia alimentară care i s-a oferit pentru cei trei copii

Recent au apărut detalii scandaloase din divorțul lui Kevin Costner de Christine Baumgartner, care au avut un mariaj de 18 ani. Femeia este nemulțumită de pensia alimentară care i s-a oferit pentru copii și cere de cinci ori mai mult. Nu în ultimul rând, la un moment dat au apărut acuzații de infidelitate la adresa soției lui Kevin Costner.

Vestea divorțului dintre Kevin Costner și mai tânăra lui soție, Christine Baumgartner, i-a luat prin surprindere pe fanii actorului. După un mariaj de 18 ani și trei copii împreună, partenera lui a decis să depună actele de divorț anul acesta, în luna mai. Și totuși, de curând lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Se pare că acum actorul și fosta soție sunt în mijlocul unui război urât, potrivit LPF.

Detalii scandaloase din divorțul lui Kevin Costner

Potrivit unor noi documente obținute și publicate de TMZ, Christine Baumgartner este total nemulțumită de pensia alimentară. Ea numește propunerea lui Kevin, privind cuantumul pensiei, „complet nepotrivită”. Ea susține că suma propusă de actor, de aproape 52.000 de dolari lunar, este insuficientă pentru a le asigura celor trei copii un stil de viață la standardul la care aceștia au fost crescuți.

Actorul din „Bodyguard” și soția sa au împreună trei copii: fiul Cayden (16 ani) și fiicele Hayden, 14 ani, și Grace, 13 ani. Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, este tatăl altor patru copii din relații anterioare.

În declarațiile respective, Christine se plânge că, la suma oferită de Kevin, copiii vor avea parte de un mare regres după ce se vor muta din casa tatălui lor. Ea susține că adolescenții sunt obișnuiți să locuiască pe plajă, într-un cartier privat, două lucruri pe care se îndoiește că le va mai găsi la 52.000 de dolari pe lună.

Christine spune că are nevoie de bani nu doar pentru chirie, enumerând o grămadă de alte cheltuieli, cum ar fi facturile la utilități. Femeia subliniază că cei trei copii au avut în permanență angajați care au întreținut casa, inclusiv asistenți și ajutoare care se ocupau de cumpărături, curățenie și gătit.

Femeia a cerut 248.000 de dolari pentru pensia alimentară, contabilul lui Kevin Costner spunând că unele dintre cheltuielile ei depășesc suma de 100.000 de dolari doar pentru propriile proceduri cosmetice și cumpărături de lux.

Pe de altă parte, Kevin Costner este convins că suma de 52.000 de dolari este una corectă și precizează că nu are de unde să dea mai mult, întrucât nu va mai lucra în serialul de succes „Yellowstone”.

Kevin Costner ar fi fost înșelat de soție

Potrivit The Sun, Kevin Costner ar fi acuzat-o de infidelitate pe soția lui, designerul de genți Christine Baumgartner. Gurile rele spun că aceasta ar fi avut o relație mult prea apropiată cu vecinul lor, un antreprenor pe nume Daniel Starr, în vârstă de 42 de ani.

În trecut, starul hollywoodian i-a închiriat antreprenorului casa de oaspeți de pe plajă, la un preț de 64.000 de dolari pe lună. Daniel locuia acolo împreună cu fiul său în vârstă de 4 ani și intrase în relații bune cu familia Costner, atât de bune încât se întâlneau des cu copiii.

Kevin Costner a fost însă nevoit să lipsească o perioadă de timp de acasă, având de filmat pentru un nou sezon Yellowstone. A lăsat-o pe fosta soție singură, pentru o lungă perioadă, iar aceasta, susțin sursele citate, ar fi profitat de compania vecinului, devenind foarte intimă cu antreprenorul.

Când a aflat de prietenia suspectă dintre soția lui și chiriașul lor, Kevin Costner i-a ordonat lui Starr să părăsească vila de pe plajă, povestește o sursă pentru The Sun.

„A fost o ceartă între el și Daniel și lucrurile au escaladat”.

Până și Christine i-ar fi cerut mai tânărului bărbat să părăsească locuința. În plus, soția lui Kevin a negat toate acuzațiile de infidelitate.

Adauga un comentariu