Economic Local

Apar noile liste la întreținere. Evitați cozile la asociațiile de proprietari

Publicat: 19 mart. 2020

În cadrul asociațiilor de proprietari din Iași a fost dispusă organizarea accesului în casierii în mod restrictiv, câte o persoană pe rând, astfel încât să se asigure distanța minimă necesară între cetățeni. Având în vedere că vineri, 20 martie 2020, va începe afișarea listelor de plată aferente lunii februarie, se recomandă ieșenilor să facă plăți în avans în zilele de miercuri și joi, astfel încât să se evite aglomerația.

Se pot face plăți electronic

Sumele se pot estima pe baza ultimei liste de plată afișate, urmând ca regularizarea să se efectueze la următoarea listă de plată, cea corespunzătoare lunii martie 2020.
Reamintim clienților noștri că, prin intermediul site-ului: https://tsiasi.ro/, se pot face plăți online, din orice loc unde există o conexiune la internet. De asemenea, utilizatorii formelor de internet banking pot face viramente online în conturile aflate la dispoziția asociațiilor. Avantajul acestor metode de plată este considerabil, prin flexibilitatea și siguranța tranzacțiilor, dar, mai ales, prin evitarea contactului uman”, au declarat reprezentanții Termo-Service Iași.

Comentarii
 • DE CE NU INCHIDETI SEDIILE DE INCASARE ??? ALTE ASOCIATII MAI DESTEPTE AU FACUT ASTA DEJA!! NU VI SE PRABUSESTE IMPERIUL DACA LASATI OAMENII SA STEA ACASA MACAR 15 ZILE !!!!

 • ”Reamintim clienților noștri că, prin intermediul site-ului: https://tsiasi.ro/, se pot face plăți online, din orice loc unde există o conexiune la internet”.
  Contul/rile unde se fac platile sunt ale asociatiilor sau a lui TERMO-SERVICE?
  Art. 67. (Legea 196/2018)
  (2) Administratorul este obligat să folosească pentru plățile curente și pentru încasări contul curent al asociației prevăzut la art. 20 alin. (1), la care au acces pentru informare, în condițiile art. 2.184-2.190 din Legea nr. 287/2009, republicată, cu modificările ulterioare, toți proprietarii. În acest cont sunt vărsate, în termen de 24 de ore de la primirea acestora, toate sumele sau valorile primite în numele sau în contul asociației.
  (3) Contul menționat la alin. (2) poate fi utilizat și pentru plata cotelor lunare de contribuție la cheltuielile asociației de către proprietari.

  (4) În cazul în care administratorul nu își îndeplinește obligațiile sau le îndeplinește în mod defectuos, cauzând prejudicii asociației de proprietari, asociația de proprietari, în baza hotărârii adunării generale, poate retrage din garanția administratorului o sumă de bani pentru acoperirea prejudiciilor create sau poate hotărî diminuarea venitului în funcție de gravitatea faptei, în condițiile prevăzute în contractul de administrare, precum și de a acționa în instanță pentru recuperarea prejudiciilor provocate.”

 • conform legii 196/2018 toate asociatiile trebuie sa aiba pe listele de plata contul, unele il au chiar si pe chitanta.
  Trebuie doar sa specificati pt ce adresa faceti plata si sa treceti si numele proprietarului

Adauga un comentariu