Sport

Apare un nou stadion modern! Hermannstadt își face o arenă de 38 de milioane de euro

Publicat: 07 nov. 2019

Președintele clubului Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a dezmințit zvonurile referitoare despre vânzarea echipei și mutarea în alt oraș. Oficialul sibian a precizat chiar că s-a aprobat un buget consistent pentru modernizarea stadionului. Reconstrucția arenei ar urma să fie demarată anul viitor. „S-a alocat un buget pentru reconstrucția stadionului, de 38 de milioane de euro, ceea ce este o sumă suficientă pentru a face un stadion la standarde europene. Stadionul are 12.500 de locuri care vor fi suficiente pentru 90% dintre partide. Eu cred că acoperă necesitățile. Lucrările ar trebui sa înceapă în vara anului viitor și ne dorim ca pe perioada lucrărilor echipa să joace în continuare la Sibiu”, a spus Iuliu Mureșan.

Hermannstadt vrea să joace la Sibiu meciul cu CFR Cluj

Conducătorul de la Hermannstadt vrea ca echipa să revină pe stadionul local la sfârșitul acestei luni, la meciul cu CFR Cluj. Așteaptă doar omologarea din partea comisiilor de la FRF și LPF.

„Suntem în discuții cu oameni care au plecat din Sibiu în Germania și cu firme din Sibiu și sper că odată ce vom veni acasă vor apărea și sponsori noi. Un motiv pentru care găsim greu sponsori este faptul că nu jucăm acasă, e greu pentru niște firme să își facă reclamă într-un alt oraș.
Colaborarea cu Municipalitatea sibiană este una foarte bună. S-au făcut niște pași importanți – gazonul va fi montat, turnicheții au fost montați.Primăria nu a putut să preia și cheltuiala pentru amenajarea instalației de nocturnă, care va asigura în jur de 1.800 de luxi. Așa se face că noi am fost nevoiți să plătim zeci de mii de euro firmei care montează nocturna, tocmai ca să putem juca acasă”, a explicat Iuliu Mureșanloading...

Adauga un comentariu