Cancan

Apariţie uluitoare pentru Vulpiţa. Cum a apărut în mediul online fosta „vedetă” de la Acces Direct

Publicat: 05 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Apariţie uluitoare pentru Vulpiţa. Cum a apărut în mediul online fosta vedetă de la Acces Direct
Apariţie uluitoare pentru Vulpiţa inmediul online. Aceasta a postat o fotografiemai veche cu ea din platoul Acces Direct

Apariţie uluitoare pentru Vulpiţa în ultima fotografie postată de dânsa pe o reţea de socializare. Se pare că pe fosta „vedetă ” de la Acces Direct o năpădesc amintirile din platoul emisiunii. Veronica Stegaru a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o rochie pe care a purtat-o într-o ediţie a emisiunii de la Antena 1.

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpiţa de publicul consumator de Acces Direct, de la Antena 1, a revenit în atenţia fanilor ei. Pe Instagram, Veronica este pătrunsă de amintiri. A postat o imagine în care apare într-o rochie pe care a purtat-o într-una dintre ”memorabilele” apariţii pe micul ecran, alături de Viorel.

Apariţie uluitoare pentru Vulpiţa. Veronica Stegaru este năpădită de amintiri

Pe Veronica Stegaru o năpădesc amintirile. „Vedeta” din Blagesti a postat pe o reţea de socializare o fotografie mai veche cu ea din platoul Acces Direct.

”Duminică ne relaxăm. Mai ţineţi minte când am purtat rochia asta?”, a scris Vulpiţa în dreptul fotografiei în care poartă o rochie albă, înflorată multicolor.

Răspunsurile fanilor s-au împărţit în două categorii, că de obicei.

”Ştiu, dar ce ai făcut cu Jador şi cu Tanca Uraganu în imaginile alea indecente, habar are Viorel cum te-ai hârjonit tu la Bucureşti cu aceşti indivizi şi câte mai câte există imagini cu voi pe google pe Youtube?”, ”Vino înapoi, ţie nu ţi-e dor de viaţă acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, ”Eşti frumoasă ca o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu şi noi”, ”Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tineee”, sunt comentariile pe care Vulpiţa le-a primit.

Veronica şi Viorel Stegaru au părăsit Acces Direct în rma cu aproximativ o lună. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat în repetate rânduri emisiunea Acces Direct din cauza derapajelor cu cei ddoi soţi din Blăgeşti. Iar în final, Vulpiţa şi Viorel au fost trimişi acasă, la Blăgeşti, Vaslui.

Vulpiţa şi Viorel au rămas prieteni cu echipa Acces Direct

După o perioadă de mai bine de jumătate de an în care au stat la Bucureşti, cei doi soţi s-au întors în Blăgeşti unde şi-au reluat vieţile de dinainte de a fi celebri. Chiar şi aşa ase pare că Vulpiţa şi Viorel au rămas prieteni cu echipa Acces Direct. O demonstrează o captură foto postata de Veronica Stegaru în care se vede cum vorbeşte pe apel video cu reporterul Acces Direct, Radu Rotaru.

Vulpiţa şi Viorel de la Acces Direct au plecat din televiziune de aproape o lună, iar de atunci, toată lumea se întreabă dacă cei doi soţi din Blăgeşti mai păstrează sau nu legătură cu echipa din Antena 1.

La aproape o lună de când s-au reîntors la originile din Blăgeşti, Vulpiţa şi Viorel şi-au reluat vieţile de dinainte de a fi celebri, dar se pare că echipa Acces Direct nu i-a uitat. Pe contul său de Instagram, Veronica Stegaru a postat o captură în care se vede cum vorbeşte pe apel video cu nimeni altul decât Radu Rotaru, reporterul special al emisiunii de la Antena 1.

Prin acest gest, Vulpiţa a demonstrat tuturor că atât ea, cât şi Viorel, au rămas prieteni cu cei care fac parte din echipa emisiunii Acces Direct, în ciuda tuturor lucrurilor speculate cu privire la faptul că amândoi sunt controlaţi de Antena 1.

Adauga un comentariu