Local

ApaVital SA a primit trei oferte pentru asfaltarea drumurilor! Contractul are o valoare de mai bine de jumătate de milion de euro

Publicat: 20 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ApaVital SA a primit trei oferte pentru asfaltarea drumurilor Contractul are o valoare de mai bine de jumătate de milion de euro
Trei firme vor contractul de la ApaVital pentru asfaltarea drumurilor afectate de lucrări

Compania de apă-canal a județului Iași a demarat licitația pentru refacerea drumurilor afectate de lucrări. La sesiunea de deschidere a ofertelor s-au prezentat 3 societăți. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare de autoritatea contractantă

Compania de apă-canal a județului Iași a lansat o nouă serie de achiziții. Recent, ApaVital SA a demarat licitația pentru realizarea lucrărilor de refacere a sistemului rutier, în urma intervențiilor realizate la avariile apărute la rețelele de apă-canal. Valoarea estimată a contractului este de 3.326.650 lei, fără TVA, aproape 665.000 de euro. La procedură au fost depuse trei oferte din partea societăților Stef Invest SRL, Construct & Drum SRL și Citadin SA (firma de asfaltări a primăriei). Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic.

„Executantul este pe deplin responsabil pentru conformitatea, stabilitatea și siguranța tuturor operațiunilor executate pe șantier și pentru procedeele de execuție utilizate, cu respectarea prevederilor și a reglementărilor legii privind calitatea în construcții. Executantul trebuie să obțină toate autorizațiile, aprobările și formele legale necesare executării lucrărilor ce fac obiectul contractului”, se arată în caietul de sarcini.

ApaVital are în portofoliu proiecte în valoare de 500 de milioane de euro, sumă obținută de Uniunea Europeană.

ApaVital va interveni pe drumurile din trei localități

Conform documentației, lucrările vor viza tronsoane din municipiul Iași, municipiul Pașcani, dar și orașele Târgu Frumos și Podu Iloaiei.

„În funcție de necesitățile concrete, cantitățile vor putea fi diminuate sau transferate de o poziție de lucrări la alta fără a modifica valoarea totală. Amplasamentele pentru refacere vor fi precizate de beneficiar prin comandă și vor fi preluate de executant conform metodologiei tehnologice și care trebuie respectată în cadrul lucrărilor premergătoare refacerii sistemului rutier. La terminarea lucrărilor de reasfaltare, executantul va transmite prin e-mail, la persoana desemnată de către beneficiar pentru gestionarea contractului, o adresă cu lucrările executate în ziua precedentă însoțită de fotografii efectuate înainte de începerea asfaltării și imediat după reasfaltare (data și ora)”, se mai arată în documentația procedurii.

Vor fi refăcute sistemele rutiere de tip foarte greu, greu, mediu și ușor.

ApaVital cumpără aparate de sudură în valoare de 100.000 de euro

Totodată, ApaVital SA, pe data de 06.01.2022, va organiza altă procedură privind furnizarea mai multor loturi de aparate de sudură și accesorii, pentru extinderea branșamentelor existente. Valoarea estimată a contractului este de 572.500 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Conform necesarului, vor fi achiziționate 8 aparate de sudură prin electrofuziune pentru conducte PEHD și aparat de sudură cap la cap – 8 bucăți. Contractul trebuie onorat în termen de 6 luni. Echipamentele vor fi folosite pentru branșările anunțate pentru perioada următoare. Autoritatea contractantă a lansat și alte licitații pentru achiziția de echipamente.

Adauga un comentariu