Sport

Apel disperat făcut de fotbalistul care nu se poate întoarce acasă! „Am rămas fără casă, fără contract și fără bani!”

Publicat: 04 mai 2020

Autoritățile din Rusia nu le permit cetățenilor să intre în țară, în această perioadă, astfel că Davydov a rămas într-o situație ingrată – fără casă, fără contract și fără bani

Fotbalistul rus Denis Davydov (25 de ani) a ajuns într-o situație dramatică, după ce s-a despărțit în aceste zile de bulgarii de la CSKA Sofia. Din cauza pandemiei de coronavirus, atacantul a acceptat să se despartă de formația bulgară, la care prinsese foarte puține minute, și să se întoarcă acasă, în Rusia.
Din nefericire pentru acesta, autoritățile din Rusia nu le permit cetățenilor să intre în țară, în această perioadă, astfel că Davydov a rămas într-o situație ingrată – fără casă, fără contract și fără bani.

„Nu credeam că voi ajunge să scriu aici, dar e necesar! Sunt în Bulgaria, unde am avut contract cu CSKA. Din cauza situației globale din prezent, clubul are probleme financiare și mi-a sugerat să reziliem contractul și să mă întorc acasă. Am fost de acord și am așteptat un zbor de linie către Moscova, însă granițele sunt închise. Am așteptat o lună în Bulgaria pentru a putea zbura acasă. Astfel de zboruri nici nu intră în discuție acum.

Pentru 2 mai 2020, Guvernul din Bulgaria a anunțat că va organiza un zbor Sofia-Moscova, pentru a le putea permite cetățenilor ruși să se întoarcă acasă. Când am realizat că pot pleca, mi-am reziliat contractul și am părăsit apartamentul. Pe 30 aprilie, Ministerul Afacerilor Externe din Rusia a anunțat că nu le va permite accesul cetățenilor săi. Avionul din Bulgaria va zbura gol. Ni s-a spus acest lucru cu două zile înainte de zbor. Am rămas fără contract, casă și venituri. (…) Nu sper la un miracol, dar sper că se va schimba ceva în legătură cu modul în care sunt tratați cetățenii”, a scris Davydov, pe contul său de Instagram.

CSKA Sofia îl va ajuta pe Denis Davydov să nu rămână în stradă

După ce mesajul lui Davydov a devenit public, CSKA Sofia, fostul club al rusului, a decis să îi întindă o mână de ajutor fotbalistului, chiar dacă nu îl mai are sub contract.
Conducerea celor de la CSKA a hotărât să îi permită lui Davydov să rămână cazat la apartament până când va avea posibilitatea să se întoarcă acasă, în Rusia, scrie dsporg.bg.
Spartak Moscova, Mlada Boleslav, Spartaks Jurmala și Nizhny Novgorod sunt celelalte echipe din CV-ul lui Davydov.
2 trofee a câștigat Davydov alături de Spartak Moscova: titlul și Supercupa Rusie

Adauga un comentariu