Sport

Ar trebui sa învățăm și noi de la ei! Măsuri și mai drastice în Italia, din cauza coronavirusului. Ce riști dacă alergi în parc?

Publicat: 23 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ar trebui sa învățăm și noi de la ei Măsuri și mai drastice în Italia din cauza coronavirusului. Ce riști dacă alergi în parc

Decesele tot mai multe din Italia, din cauza pandemiei de coronavirus, au determinat autoritățile să treacă la un alt nivel al stării de urgență. Potrivit publicației Gazzetta dello Sport, a fost intrzisă orice activitate sportivă în aer liber, inclusiv activitățile individuale, până cel puțin pe 3 aprilie. Guvernatorul regiunii Lombardiei, Attilio Fontana, a semnat decretul prin care condițiile de izolare devin și mai stricte. Acesta intră în vigoare de astăzi, duminică, 22 martie, iar măsurile pentru nerespectarea lui includ, de exemplu, amenzi de 5.000 de euro pentru cineva care aleargă în parc sau face orice activitate sportivă în aer liber.

Toate piețele publice au fost închise

Lombardia, din nordul Italiei, este regiunea cel mai mult afectată de coronavirus din întreaba lume în acest moment, după ce s-a înregistrat un nou record al deceselor într-o singură zi: 793 de victime în 24 de ore.
S-au suspendat și activitățile serviciilor publice, cu excepția serviciilor esențiale, celor care vizează urgențe și activităților de aprovizionare. În plus, toate piețele publice au fost închise, plus capacitățile de cazare, cu excepția celor care vizează managementul stării de urgență. Așadar, cei cazați sunt obligați să elibereze camerele în următoarele 72 de ore.
Nici în construcții nu se mai lucrează, în afară de cele legate de sistemul de sănătate și cele ale serviciilor care vizează urgențele. S-au închis până și dozatoarele automate pentru băuturi răcoritoare și mâncare ambalată.

Trei fotbaliști de la Juventus au coronavirus

Pandemia de coronavirus i-a lovit și pe campionii de la Juventus. Astfel, după Daniele Rugani și Blaise Matuidi, ultimul jucător contaminat este Paulo Dybala. Argentinianul lui Juventus a anunțat pe Instagram că atât el, cât și iubita sa, sunt infectați cu COVID-19.
Sud-americanul i-a liniștit pe suporterii și urmăritorii săi, spunând că se simte bine, în ciuda bolii. „Suntem în condiție perfectă, din fericire!”, a scris fotbalistul pe Instagram.
Campionatul din Italia este suspendat până cel puțin pe 3 aprilie.
Italia este cea mai afectată țară de noul coronavirus. Doar în ultimele 24 de ore, 793 de persoane au murit din cauza COVID-19 și 6557 au contractat boala.
În total, 4.825 de italieni și-au pierdut viața în timpul pandemiei

Adauga un comentariu